- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Nebožtík Podlaha,Babica a Hruška spolu s letáky Kauflandů etc.představují většinovou českou kulinařinu.
Je to ode zdi ke zdi.Buď tyto krmné kvaky nebo snobské sommeliérsko-mořskovlčí zívačky.
Zajímalo by mne především, kdo tu šaškárnu financoval. Letenky, bezpečnostní opatření a další jsou velmi nákladné. Jeden můj známý tam byl služebně opravovat technologii pro armádu a byl z nákladů v šoku.
Doufám, že si tam Babica letěl za své a ne abych na to z daní přispíval.
Myslela jsem, že jde o prodavače snowboardů. A ejhle, on je to prý kuchař.
".........a zeleninová směs, které propůjčil své jméno, se dostala do slevové akce."
JYRKA BABICA
Zeman má pravdu. Úrioveň novinářů u nás je žalostná. Jen hledají senzaci či pracují tendenčně.
Nelze vůbec zjistit, že průjem měli právě z jeho steaků. Já bych spíš ocenil, že za nimi vůbec letěl.
Nepiste o tomhle vecne ozralem chemikovi jako o kuchari. To jeho matlani nema s kucharinou nic spolecnyho.
Z těch jeho blafů bych se nedivil,že dostali hnačku.Šak sa to nedá žrat!
já bych řekl, že by redaktorům měli zakázat tvorbu titulků ke článkům jiných autorů.
Nebo ať jsou redaktoři osobně zodpovědní. Protože to, co vytvoří, na žalobu (nebo pár facek) často je a médium se pak ohání obsahem článku.
Plný souhlas, jsou to dvě různé (a často nesouhlasné) věci. A navíc se nezávisle na sobě v čase mění.