Diskuze

ANO změnilo kandidátku. Stuchlík ji povede místo Nachera, trojkou je Pilný

Kandidátem ANO na pražského primátora bude místo poslance Patrika Nachera byznysmen Petr Stuchlík, zakladatel společnosti Fincentrum, dvojkou kandidátky poslanec Patrik Nacher, trojkou exministr financí Ivan Pilný. Dohodlo se na tom vedení ANO s pražskou organizací. Nepřítomní členové republikového výboru ANO teď mají 72 hodin na to, aby to korespondenčně potvrdili.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Stuchlíka nikdo nezná, jedničkou měl být Pilný. To je zase chyba.

0 0
možnosti

Bém, na rozdíl od lichváře Stuchlíka, nebyl majitelem realitní kanceláře a neobchodoval s pražskými nemovitostmi.

0 0
možnosti

J88i42ř75í 26F30o35g85e71l

17. 7. 2018 7:41

Bém měl jiné korupční aktivity. Ten uznával jen barterový obchod - viz jeho Mount Everest a další....

1 0
možnosti
Foto

Pilný...pán který pilně posílal penzisty sekat trávník? To je vskutku znamenitá volba. Vzhledem k tomu, že i důchodci jsou poměrně značným elektorátem hnutí ANO jeho nominaci nechápu. Měl jsem za to, že se po svém angažmá na MF ČR stahuje z vrcholné politiky a ejhle. Při troše smůly z něj máme primátora metropole. Tak přeji pražanům, aby pak nebyla situace v jejich městě ,,nadmíru výtečná". Zaslouží si přeci jednou kompetentní vedení.

1 0
možnosti

Ježíšikriste! Po Krndě tohle ???!!! 8-o

Co ta Praha komu udělala ?

1 0
možnosti

Člověk by řek, že potom, jak měnili na poslední chvíli kandidáta na primátora minule a jak to nakonec dopadlo, se poučej a daj si na tom výběru víc záležet.

0 0
možnosti

Asi dochází lidi...

0 0
možnosti

Velký guru zavelel a všichni pochopili, koho vlastně chtěji.

0 0
možnosti

J98o84s59e95f 82F95i88l51i19p

16. 7. 2018 23:24

Někdy to vypadá, že ANO dělá takové průšvihy jako ODS TOP a další tradiční strany. Ale ty věci mají hlavu a patu. Kdybych žil v Praze, tak jím hlas dám, ale silný. Hlavně né Piráty.

0 7
možnosti

J15a70n 95H91o56r74a35k

16. 7. 2018 23:14

Jako byvaly Prazak verim, ze v Praze je spousta dusi, ktere nejsou schopni hodit v komunalkach papir pro ANO, za to co tam posledni roky napachali za skody ... proti tomu i Bem byl zlatej

5 2
možnosti
Foto

Nazvat Béma ,,zlatým" mi přijde jako značná nadsázka. Myslím, že nejméně toho zkazil pan Hudeček, ale je to zase můj dojem dle mediálního odrazu jeho osoby. Pak s určitou výhradou pan Svoboda, který se spíše svezl na dědictví onoho ,,zlatého" primátora a doplatil na kolektivní rozhodování. Nicméně pokud se mám podívat na polistopadové primátory, kdy jsem jako prvního reflektoval pana Koukala, tak tam bych s nějakým zlatem snad i šetřil. Pořád naivně věřím, že volby konečně vygenerují někoho manažersky zdatného.

1 0
možnosti

U ANO jsou tyto ojebávky standardem. My v olomouckém kraji víme svoje. Okleštěk sliboval, že pokud se stane hejtmanem, vzdá se poslancování. Tak nějak už tehdy jsem věděl, že je to lhář a potvrdil mi to. Ten šizuňk je hejtmanem i poslancem.

11 0
možnosti