Diskuze

Transparency podala Evropské komisi podnět na možný střet zájmů Babiše

Organizace Transparency International ČR odeslala druhý podnět týkající se možného střetu zájmů premiéra Andreje Babiše (ANO). Podle organizace je Babiš v podezření, že přes svěřenské fondy může nadále ovládat holding Agrofert, který čerpá významný objem dotací z fondů Evropské unie. Babiš to odmítá.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Čo bolo, to bolo, terazky som oligarchom!

Andrej akbar!

0 0
možnosti
JP

Je to samozrejme maskarada odporujici zdravemu rozumu. Agrofertu se samozrejme nezbavil stejne jako soudny clovek nesype tisicovky do kanalu. Musel by ho regulerne prodat a to asi neudela neb by prisel o penize i o vliv na budouci vynosy. Tak moc tu politiku asi nemiluje.

1 0
možnosti
PV

Jen skromný dotaz - pokud Bureš nemá nic společné s Agroferten, tak by mu z Agrofertu neměly přicházet také žádné peníze a pokud mu přichází peníze, tak Agrofert vlastní a ovládá ;-)

3 0
možnosti

V13a38š11e54k 53Ř26í33h34a

19. 9. 2018 23:35

Tak propagandistické Idnes trvalo více jak týden než seskládala trapnou obhajobu Bureše.

K tomu ale stačí podívat se na : https://rpvs.gov.sk/rpvs/Partner/Partner/Detail/7859

A je jasné, že toto Babiš nemá šanci obhájit. To se může idnes snažit jak chce. Jo ony informace jsou prevít.

0 0
možnosti
MS

Samozřejmě TI nemá důkazy proti agentu Burešovi,jako je nemá Slovensko kde je vedený jako spolupracovník stb v šesti svazcích.jsem zvědavý jak se budete tvářit vy kdo jste ho volili až přijde další krize a bude se škrtat v přebujelém státním rozpočtu

2 1
možnosti

V85a45š43e65k 95Ř64í90h59a

19. 9. 2018 23:36

https://rpvs.gov.sk/rpvs/Partner/Partner/Detail/7859

Naprosto jasný důkaz o střetu zájmů, dle nařízení evropské komise.

0 0
možnosti
HU

To je zvláštní, že v EU ten náš zákon o tom, aby se vlk nažral a koza zůstala celá zvaný také Lex Babiš, považují za to, co to je. Za kamufláž skutečného stavu.

5 0
možnosti
JV

Proti Babišovi vymysleli a schválili zákon o střetu zájmů (tzv. Lex Babiš), podle kterého musel odevzdat svoje firmy do svěřenského fondu. Teď ti blbci zjistili, že firmy odevzdal a horečně vymýšlejí čím dalším ho naštvat. Babiš říká, že má spoustu práce s premiérováním, že rozhodně nemá čas starat se o svoje bývalé firmy, a já mu to věřím. Podezřívám Ondráčka, že je buď užitečný idiot, nebo úmyslně nadhání voliče Babišovi, protože normální člověk nechápe, proč na něj pořád útočí a udávají a pochopitelně Babišovi naopak z toho důvodu lidé fandí.

1 10
možnosti
HU

Naopak normální lidé chápou, že střet zájmů se neodstraní tím, že převede svůj majetek do svěřeneckého fondu, který sám ovládá. To mu může věřit jen člen nebo volič sekty ANO.

7 1
možnosti
JP

Hm, Burese oznacujou za extremistu a ted po nem jde jeste neomarxisticka Transparency International. To jsou silny argumenty, proc ho volit :)

2 12
možnosti
JP

Chapu nekterym lidem staci malo.

1 0
možnosti
MV

Kampáááň. Účelovka. Kalousek.

Fňukna zase předvede, jak mu všichni ubližují, prostý lid mu to zase sežere a zvolí tu jeho sektu všude kam to jen půjde.

Nevím proč, ale nějak se mi vybavuje historie 1946-48, kdy lid si taky zvolil spasitele a pak už jen čučel, co z toho všechno vzniklo. Vlastně i STBák Bureš je plodem "demokracie" z roku 48.

12 3
možnosti
RD

Pan (ředitel TI ČR David, pozn. red.) Ondráčka říká tyto nesmysly proti mně dlouhodobě. Stal se tak součástí politického boje,“ napsal premiér. TI podle něj není nezávislá, protože v minulosti získávala finance z ministerstev, které ovládala politická konkurence hnutí ANO.

Zdroj: https://zpravy.idnes.cz/andrej-babis-transparency-international-podnet-evropska-komise-agrofert-dotace-gft-/domaci.aspx?c=A180919_152550_domaci_mpl

Takze zas v tem ma prsty Kalousek?

5 1
možnosti
MV

A co je zvláštní, že Krnda mu nevadila. ;-DAsi poslouchala na slovo, když si ji platil sám.

0 0
možnosti