Diskuze

Za záměnu léků v Zentivě dostal muž podmínku, musí zaplatit také škodu

Lukáš Bohanus, který měl vyměnit léky v továrně Zentivy, odešel od Obvodního soudu pro Prahu 10 s roční podmínkou. Musí také zaplatit škodu sedm a půl milionu korun. Rozsudek není pravomocný. Muž se na místě odvolal.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A je tu opet komunisticky rozsudek "soud nabyl presvedceni i pres dukazni nouzy"! Vitejte v ceskem pravnim state!

1 2
možnosti

Pacienti nahlásili podezření na nežádoucí účinky u léků, které byly zaměněny. Těch hlášení bylo cca 100 (dokonce i některým pejskům bylo špatně, jak se vyjádřili jejich majitelé). Zaměněny však byly dle článku jenom blistry ve dvou krabičkách.

Pak už se nedivím, že "působí" na lidi i homeopatika, ve kterých žádná účinná látka není.

2 0
možnosti

Ze byste tak napsali o jakou zamenu se jedna ? Zejmena lidi kteri tuto zpravu ctou poprve. Leky Zentiva vymenil za nejake jine ? A za jake ? A jak to je vubec mozne, je tam nejaky dohled ?

0 0
možnosti

Asi by si to chtělo přečíst článek pořádně...

Důvodem stahování byl nález dvou blistrů (plastové lisované obaly) přípravku Neurol v krabičkách označených jako přípravek Atram v Polsku, které byly vyrobeny v pražském závodě Zentivy

1 0
možnosti

P71e83t24r 32K10o66l16á89ř

3. 1. 2018 14:29

To je tedy dost podivný rozsudek ... Za ohrožení tisíců lidí a škodu ve výši 7,5 milionu Kč dát roční podmínku je naprosto zvrácené uvažování. Dát tisícům pacientů Neurol, který způsobuje halucinace, únavu ap. místo léku na vysoký tlak Atram je podle mne obecným ohrožením ... Trest by měl být nepodmíněný a alespoň okolo 5 let ...

3 4
možnosti

Četl jste to vůbec? Dal jedno balení, ve kterém byli jednotlivé krabičky léků. Jaké tisíce tedy myslíte?

1 0
možnosti