Ilustrační snímek

Ilustrační snímek | foto: Profimedia.cz

Výtržník pokálel v baru záda sedmnáctileté dívce, hrozí mu dva roky

  • 87
Sedmnáctiletá dívka se přesvědčila, že je třeba si dávat pozor na to, co člověk říká. V jednom z nočních barů v Ústí nad Labem si neodpustila poznámku "Tak to mě teda pos..." Muž, kterému byla věta určena, se jí poté vykálel na záda.

Šestadvacetiletý návštěvník podniku se teď musí obávat, že mu soud nadělí za výtržnictví až dva roky vězení nebo pokutu. Za skutek, který se odehrál v srpnu, ho nyní obvinil policejní komisař.

"Došlo k tomu ve tři hodiny ráno, kdy skupina lidí v baru popíjela. Muže při činu jiný návštěvník natočil mobilním telefonem," řekla k případu mluvčí ústecké policie Veronika Hyšplarová.

Při zábavě v baru Extrém dívka, sedící na barové židli, utrousila poznámku "Tak to mě teda pos..." Měla to být odpověď na to, že ji obviněný muž odmítl.

Toho pak začali kumpáni hecovat, až je poslechl. Ze zadu k dívce přistavil další barovou židli, stoupl si na ni a pokálel ženě záda. Ta to zaznamenala až o půlhodinu později, zřejmě kvůli konzumaci většího množství alkoholu.

Druhý den podala na policii trestní oznámení. Vyšetřovatel pak získal nahrávku celého činu na mobilním telefonu, která je součástí vyšetřovacího spisu.

,

Video