VIDEO: Projeli jsme zatáčku, kde havarovala Dara Rolins

  • 368
Úzkou silnici protíná hluboká jáma v asfaltu. Tak vypadá pražská ulice v Šáreckém údolí, kde v sobotu 10. července havarovala zpěvačka Dara Rolins. Její vůz se zde srazil s motocyklistou, který po pár hodinách zemřel v nemocnici. Právě špatný stav silnice k nehodě zřejmě výrazně přispěl.

Redakce úsek projela a zaznamenala situaci, kdy se míjí auto s motorkou. Názor na to, kolik prostoru v místě nehody je, si může udělat každý sám.

Motocyklista, který se s autem zpěvačky Rolins střetl, se vracel z rybaření ke své rodině. Na malé motorce, která prý nejede víc než 40 kilometrů za hodinu, se v zatáčce zřejmě snažil vyhnout prasklině na vozovce.

Policie příčiny nehody ale stále vyšetřuje. Mluvčí Jana Kropáčová uvedla, že ke střetu došlo ze zatím nezjištěných příčin. Policisté hledají svědky, kteří by jim mohli nehodu popsat. Ví, že bezprostředně před nehodou projížděl místem neznámý cyklista. Všechny, kdo by mohli nehodu osvětlit, tak mluvčí prosí, aby zavolali na linku 158.

Dara Rolins se k nehodě na radu svého právníka nevyjádřila. Pozůstalým zaslala dopis, kde vyjádřila lítost nad tím, co se stalo.

Rodina se se svým příbuzným naposledy rozloučila dopoledne v pražských Nebušicích. Zpěvačka na pohřeb nepřišla, nechtěla svou přítomností narušovat pietní akt. - více o pohřbu čtěte zde


Video