Felicie přejela přes dvojitou čáru a srazila motorkáře, ten zemřel

  • 777
Řidič motocyklu nepřežil střet s osobním autem na silnici I/3 v kopci u Votic. Řidička škodovky přejela na dvojité plné čáře do protisměru a srazila se ve velké rychlosti s motorkářem. Dva lidé z osobního auta jsou vážně zraněni, vrtulník je odvezl do nemocnice. Silnice byla přes tři hodiny uzavřená.

K nehodě došlo kolem půl šesté odpoledne v místě, kde jsou tři jízdní pruhy. Podle informací z místa jel 25letý motorkář směrem na Tábor a srazil se s Škodou Felicia jedoucí z kopce dolů.

"Podle svědectví z místa jela řidička směrem od Tábora a přejela do protisměru," řekla iDNES.cz mluvčí mluvčí benešovské policie Diana Škvorová.

"Motorkář byl na místě mrtvý. Sedmatřicetiletá řidička škodovky a spolucestující z předního sedadla byli letecky transportováni do pražské nemocnice. Sedmnáctiletý mladík, který seděl na zadním sedadle, byl po ošetření převezen do nemocnice v Benešově," dodala mluvčí benešovské policie.

Silnice byla přes tři hodiny uzavřena. Osobní auta nehodu objížděla přes Votice, nákladní vozy musely čekat. Provoz byl obnoven před dvacátou hodinou. 


Video