U benzínky na Berounsku zemřel po srážce dodávky a kamionu jeden z řidičů

  • 28
Smrtelná nehoda se stala v sobotu ráno u obce Záluží na Berounsku na parkovišti u čerpací stanice Mol. Ze zatím nezjištěných důvodů najela dodávka do stojícího kamionu. Dvaadvacetiletý řidič dodávky střet nepřežil. Provoz na dálnici omezený není.

Nehoda se odehrála kolem 6. hodiny na 37. kilometru dálnice D5 u obce Záluží. „Při vjezdu na parkoviště u benzínové čerpací stanice zezadu narazilo nákladní vozidlo do druhého nákladního vozidla. Na místě zemřel jeden z řidičů,“ řekla iDNES.cz mluvčí středočeské policie Markéta Johnová.

Dvaadvacetiletý řidič dodávky nepřežil náraz do zaparkovaného kamionu. Policie nařídila pitvu a nyní vyšetřuje příčiny a okolnosti střetu.

Na místě zasahují také další složky integrovaného záchranného systému. Jak iDNES.cz řekla mluvčí středočeských hasičů Vladimíra Kereková, hasiči se nyní snaží řidičovo tělo vyprostit.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz


Video