VIDEO: Načančaná mladá žena v Praze zkopala opilce, hledá ji policie

  • 159
Pražská policie pátrá po ženě, která na ulici zkopala opilého muže do bezvědomí. Devětačtyřicetiletý muž se napřed potácel kolem dopravní značky, po několikaminutové sprše nadávek z ženiných úst se však sesunul k zemi, čehož agresorka využila a uštědřila mu šest kopanců do obličeje. Po pachatelce pátrá policie.

Incident se odehrál uplynulou neděli před půl pátou odpoledne v ulici U Bulhara. Z kamerového záznamu je zřejmé, jak muž položí na chodník svá dvě zavazadla a opře se o dopravní značku.

Zjevně znavený muž má co dělat sám se sebou a nikoho si nevšímá, když v tom se objeví pečlivě načesaná a namalovaná mladá žena a začne mu velmi důrazně něco vysvětlovat. Po několika minutách jejích slovních výpadů se muž sesune k zemi, čehož žena využije a napadne jej.

„Téměř neprodleně ho několikrát kopne nohou do obličeje a celkově do oblasti hlavy. Po tomto zůstane muž ležet bezvládně na chodníku, což zaznamenají kolemjdoucí mladík a dívka,“ vylíčil mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Expřítelkyni omráčil paralyzérem a vyhrožoval vraždou, hrozí mu 20 let

Dvojice se muži snaží poskytnout laickou první pomoc, útočnice se však na místo činu vrátí a bez slitování ho ještě kopne do rozkroku. „Ostatní přítomní jí okamžitě zabrání v dalším napadání, žena pak odjede tramvají směr Žižkov,“ doplnil mluvčí.

Sanitka muže převezla v bezvědomí do nemocnice. Při výslechu policistům sdělil, že se s dotyčnou už předtím potkali v baru, kde ho bez jakéhokoli předchozího konfliktu napadla a rozbila mu skleněnou lahev o hlavu. 

Kriminalisté událost prošetřují jako pokus o těžké ublížení na zdraví, za což dotyčné hrozí až desetileté vězení. Žena je podle zjištění policie cizinka a mohla by odjet ze země, takže policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání.

„Pokud kdokoli ženu na záběrech bezpečnostní kamery poznává, zná její totožnost, potažmo místo jejího pobytu či pohybu, ať nám tyto informace sdělí prostřednictvím linky tísňového volání 158,“ požádal Hulan.


Video