Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Za tykadlového řidiče Smetanu se postavil ministr, v kauze podá stížnost

Ministr spravedlnosti Jiří Pospíšil podá stížnost pro porušení zákona v kauze Romana Smetany odsouzeného za ničení předvolebních reklam. Stížnost podepíše a odešle pravděpodobně v pátek, řekla iDNES.cz ministrova mluvčí Petra Hrubá. Smetana si odpykává 100 dní vězení, protože odmítl vykonat trest, který za ničení plakátů dostal.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OS

oldstl

24. 5. 2012 10:16
OD PSEUDODEMOKRACIE K PSYCH, PRÁV. A FINAN. TERORU V ČR.

Je signifikantní pro čas konce vlád tělesných chtíčů, že se neštítí ni žádných špinavostí při realizaci svých zištných cílů. Pana Romana Smetanu potrestala soudkyně manželka Ivana Langera v rozporu se základními principy demokratického systému s cílem ukázat ostatním občanům co se jim může stát, když budou příliš kritizovat.

Postupně se deklasovala demokracie na pseudodemokracii a lidská práva jsou pošlapána psychickým, právním a finančním terorem, který nemá v historii ČR obdobu.

Na jedné straně například člen ODS se jménem René Pelán s nemoudrostí a arogancí jemu vlastní ničí pomníky padlých bojovníků za svobodu a zpochybňuje jejich hroby a státní aparátčíci mu při této do Nebe volající činnosti drží stafáž a jeho činy omlouvají a zametají pod koberec.

Na druhé straně čin Romana Smetany vyjádřil jeho názor na politické dění v této zkorumpované a vrcholně prohnilé pseudodemokracii, kde zákonitě postupujeme od horšího k horšímu a byl uvězněn jako nepřítel stran, které neslouží lid

0 0
možnosti
ZM

Gardnes

11. 5. 2012 15:57
Pozér

Smetanovi se už nechce jezdit s autobusem a tak pojal nápad, jak na sebe upozornit. Když už začal mizet z obrazovky, záhadně se ztratil, aby se záhy objevil na odborářské demonstraci v Praze , jak vyhledává kamery, které by zachytily jeho dopadení(?). Právní stát se pozná podle toho, že platí zákony a při jejich porušení je udělen trest. V tomto případě bylo chybou a drážděním lva, že případ byl svěřen Langerové a druhou chybou byl charakter trestu. Daleko odpovídajícím trestem by byla náhrada škody a mastná pokuta jako výstraha, že snaha o zviditelňování není zcela zadarmo.

0 0
možnosti
BK

Bobby_B

21. 5. 2012 15:35
Re: Pozér

... ale vzdyt to tak bylo (Daleko odpovídajícím trestem by byla náhrada škody a mastná pokuta)... akorat ze odmitl tu pokutu a proto bruci...

0 0
možnosti
M

Maspalmas

4. 5. 2012 6:04
A co s Markétou Langerovou?

Další logický krok je kárné řízení s Markétou Langerovou a její odchod z funkce soudce, pro neetické jednání. Pokud sama sebe nedovedla vyloučit z jednání pro podjatost v projednávané věci, má morální kvality srovnatelné s prokurátorem Urválkem, jehož nejznámější obětí byla Milada Horáková.

4 0
možnosti
MN

MNPV

4. 5. 2012 6:10
Re: A co s Markétou Langerovou?

Vy jste se pos..ral v kině. Co to tady plácáte za pitomosti? S lidmi vaší úrovně nemá cenu diskutovat, vy musíte mít "morální kvality", ach Bože, ty to vidíš.8-o

6 0
možnosti
JK

babacek

4. 5. 2012 5:35
Za tykadlového řidiče Smetanu...

To je chvalitebné !R^

1 0
možnosti
MC

Mar a Kaja

4. 5. 2012 1:00
Nevyzadana reklama.

Co by melo byt tretsneho na tom, ze poskodil nevyzadanou reklamu? To jako priste nesmim jit vyhodit letaky do kose s odpadky, kdyz mi spadne do schranky? Nebo mam ocekavat ucet od nejakeho obchodu az za 10let, kdy uz skoda bude vetsi? Nebo jde jen oo to, ze to byla politicka strana? Kdyz nejakou reklamu nechci a je veejna a mne dosrtupna, tak si s ni udelam, co chci, ne? Jsem ji nechtela, tak mi ji nemaji hazet pred oci, do schranky, do e-mailu, telefonem atd. vse je rovne. Pokud mi ji poskytnou, tak je na mne, co s tim udelam, treba tam napisu telefonni cislo, pridam poznamky nebo i pomaluji :-P Kdyz to nechteji at si je daji na bilboardy, ktere jsou ve vysce (mmch odporna vec pred okny, omezovani nazoru treba v pripade politickych stran  a kolikrat i poskozovani majetku pri vyhledu na to;-D)

1 0
možnosti
VD

bonita

4. 5. 2012 13:10
Re: Nevyzadana reklama.

Nevyžádaná reklama?? Co to melete?? Prostor byl pronajat a plakáty vylepeny v souladu se smlouvou. Nikdo Vás přece nenutí jezdit autobusem který je pro takovou kampaň dopravcem pronajat, stejně tak nemusíte chodit do marketu který nemáte rád. Máte argumenty, to bych blil. Podle týhle logiky bych vás mohl zastřelit, protože mi vnucujete před oči Váš stupidní názor :-D

1 0
možnosti
MM

no-ki

3. 5. 2012 22:33
Ty woe

zase článek o jednom činu hodným 3 třídy základní školy a to možná ještě pomocné....Nehodnotím úmysl,hodnotím čin samý....dítě by dostalo na pr....a byl by klid.....Docela je mi divné jak tento člověk mohl projít psychotesty na řidiče autobusu :o(((!!

4 0
možnosti
MM

mendox

3. 5. 2012 23:41
Re: Ty woe

Vážený pane, pokud chcete vyjádřit názor, že se Vám někdo nelíbí, protože krade, lže a podvádí a ještě se nechává vylepovat v autobusech, jak by jste to udělal Vy?

1 0
možnosti
_

_fanous_

3. 5. 2012 21:38
Jak na to tady tak koukam - lidi, zapominate ze tady je

trosku jiny problem. Tady nejde o skodu na plakatech za par tacu a "poskozeni osobniho vlastnictvi". Smetana se dopustil svatokradeze, na plakaty nasich mocnych se nesaha, nedejpanbu pred volbami.

Co se stalo, stalo se, ale je tady dalsi vec co s tim hodne souvisi - Smetana nepatri do spravne spolecenske tridy aby se to jen tak preslo. Jsou tady vsak jini co do te spravne tridy patri. Polozte si otazku, co se stalo Drobilovi, Knetigovi, Sobotkovi, Grossovi, Bakalovi, Klausovi, Vondrovi, Topolankovi, Dalikovi, Tosovskemu (prodal statni zlate rezervy ČR), Hušákovi, Kocourkovi a nasim nejcerstvejsim borcum Janouskovi a Bemovi ?

Kdo ma zajem a trpelivost, doporucuji sondu do nasi spolecnosti co se to tady vlastne deje - popredny cesky sociolog Jan Keller zde: http://www.youtube.com/watch?v=CY47vSevyQM . Ze se tim Pospisil zabyva povazuji za zablesk zdraveho rozumu v ceske politice a za dukaz, ze Smetanuv cin je natolik bezvyznamny ze si to ministr muze dovolit aniz by tim ohrozil sam sebe

1 0
možnosti
MM

no-ki

3. 5. 2012 22:34
Re: Jak na to tady tak koukam - lidi, zapominate ze tady je

nemícháš tak trochu hrušky a jablka....nedělej z jednoho psychicky nevyrovnaného člověka hrdinu...

3 0
možnosti
A

Aurisak

3. 5. 2012 21:18
!!!

Katastrofa. Pospíšil zase zcela populisticky koná tak, jak žádá veřejnost. Je to jeho právem, ovšem je nechutné, jak se snaží zavděčit. Doufám, že Nejvyšší soud na populistický tón slyšet nebude. Co se týče článku, ten je, jaký je, už jsme zvyklí, že právní otázky jsou pro pisálky španělskou vesnicí. Jen bych chtěl pana novináře ujistit, že policie nikoliv může, nýbrž musí řešit přečin maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání (tedy vyhýbání se výkonu trestu), a to z úřední povinnosti.

2 0
možnosti
MN

MNPV

4. 5. 2012 5:58
Re: !!!

No on sice koná, ale uvidíme co dokoná. Zatím se mi to jeví aby se vlk nažral a koza zůstala celá.;-D

0 0
možnosti
G

Gablonzer

3. 5. 2012 20:53
A co dělá náš státní president Klaus,

který tak rád uděluje milosti zlodějům, podvodníkům a všelijakým pochybným existencím. Teď tady má člověka, který podle selského rozumu nic neprovedl a je evidentně obětí zvůle lokálních politických mafiánů a soudruh profesor president mlčí jako hrob. Stydím se za státního presidenta.

0 0
možnosti
VD

bonita

3. 5. 2012 20:58
Re: A co dělá náš státní president Klaus,

Ničil cizí majetek. Argumentujte alespoň něčím rozumným. Třeba zanedbatelnou/ mizivou společenskou újmou a podobně ale ne že nic neudělal.

6 0
možnosti
MANN

Masový automobilismus nás ničí

3. 5. 2012 20:31
Je mi jedno, jak soud rozhodne,

už mám připravenou pořádnou hromadu fixů, polepů, sprejů, štětců a dalšího náčiní, zločinecká sebranka KSČSSDVVTOPODSZKDU se má na co těšit R^R^R^!!

0 0
možnosti
R

rob_kteryten

3. 5. 2012 20:35
Re: Je mi jedno, jak soud rozhodne,

Jsem si jist, ze jim tvoje zakerna akce pohne zluci. Mozna si toho i naky clen tebou zminovanych stran vsimne cestou do prace.

1 0
možnosti
  • Nejčtenější

Írán zaútočil na Izrael. Armáda zachytila většinu střel, pomohli spojenci

13. dubna 2024  20:38,  aktualizováno  14.4 8:54

Sledujeme online Írán vyslal na Izrael desítky bezpilotních letounů a také rakety. Je to odveta za útok na íránský...

Ženu soudí za sex se psem i zneužívání syna a vnuka. Byla to terapie, hájí se

15. dubna 2024  12:28,  aktualizováno  13:33

U Krajského soudu v Ústí nad Labem začalo projednávání případu dlouhodobého sexuálního zneužívání,...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Rusové zničili Ukrajině elektrárnu, Polsko kvůli útokům vyslalo stíhačky

11. dubna 2024  8:15,  aktualizováno  12:37

Sledujeme online Rusko v noci na čtvrtek podniklo rozsáhlý útok na energetickou infrastrukturu ve čtyřech...

Z léta opět do mrazů. V příštím týdnu bude i sněžit, varují meteorologové

11. dubna 2024  16:11

Léto se ještě zdaleka neblíží. Upozorňují na to meteorologové a dodávají, že podle všech modelů do...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Ozbrojenci vtrhli do domu a svázali podnikatele s rodinou, zřejmě šlo o mstu

12. dubna 2024  9:44,  aktualizováno  15:08

Policisté z Česka i Německa pátrají na Domažlicku po ozbrojencích, kteří v noci na dnešek přepadli...

Izrael úder v Damašku neprobral s USA. A íránskou odvetu hrubě podcenil

18. dubna 2024  12:34

Izraelští činovníci neodhadli, jak tvrdá bude odpověď Íránu na vzdušný úder na budovu konzulátu v...

Babiš slibuje nový tvrdý azylový zákon a vyhoštění nelegálních migrantů

18. dubna 2024  5:43,  aktualizováno  12:32

Přímý přenos Šéf opozičního ANO Andrej Babiš ve Sněmovně řekl, že v případě návratu do vlády připraví jeho hnutí...

Je velmi nebezpečný, říká žalobce. Za pokus o vraždu chce pro mladíka 18 let

18. dubna 2024  10:10,  aktualizováno  11:55

Osmnáctiletý trest vězení navrhuje státní zástupce pro devatenáctiletého Ukrajince Viktora...

Nesvítilo se tam, řekl policistům muž, který se vloupal do domu střelce z fakulty

18. dubna 2024  11:51

Po čtyřměsíčním pátrání policie zadržela muže podezřelého z vloupání do dvou domů v Hostouni na...