Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Kytarista Kamelotu mohl havarovat opilý

Kytarista skupiny Kamelot Viktor Porkristl je po havárii s těžkými zraněními v bezvědomí v českobudějovické nemocnici. Dva spolujezdci sobotní nehodu nepřežili. Lékaři Porkristla udržují ve stabilizovaném stavu. Příčinou nehody zřejmě byla nepřiměřená rychlost.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pepikolga

11. 7. 2004 10:08
Pro vsechny
co tu spekuluji jak se asi veci pri tragicke havarii  kytaristy Viktora mohly stat.Take pro redakci idnes,jak muzete takto lhat  a napsat  ze se havarovani vraceli z koncertu v Jihlave kdyz to absolutne neni pravda. Priste si nejdrive overte pravdivost informace kterou obdrzite nez ji vypustite.A pro tech par prechytralych pisalku co si sve mindraky leci v iternetovych diskusich mam zde adresu na stranky kde pise primy svedek  a pritel nejen Viktora ale i kamarad obou zemrelych pri teto nehode.http://domov-trampu.home.comcast.net/Novinky.htm       ;
0 0
možnosti

Rada8

11. 7. 2004 10:44
Re:
předem tě upozorňuji, že se mi také hnusí reakce některých lidí tady. a hlavně ten titulek. ano, mohl jet opilý, ale také mohl jet střízlivý, mohl do něj uhodit blesk, mohli jim před auto přistát marťani. takový titulek do zpráv nepatří, pouze ověřené informace. ale na druhou stranu, kdyby nešlo zrovna o Vikiho, Lampu a Kudlu, nepsal bys náhodou také - proč jel tak rychle? nemusel zabít dva lidi.
a zvlášť mě dojímá, jak největší díl zprávy se týká skupiny Kamelot. mám ale pocit, že sice řídil kluk z Kamelotů, ale chtělo by to spíš si vzpomenout na ty dva, Lampu a Kudlu.
0 0
možnosti

Danča12

9. 7. 2004 10:43
To se mi snad jen zdá
Vážení! Do diskuze se zapojuji sice pozdě, ale přece.
Fascinuje mě pár reakcí mimo jiné i jisté Daniely(řešili jste tu jetli je to holka, nebo se jen schovává).
Nejradši bych ji, vzhledem k tomu, že jsem taky Daniela, nechala přejmenovat!!!
Nikdo nevíte, jak se bude cítit Viktor, až ho probudí. Pít za volantem se nemá, ale mu to ještě nikdo nedokázal, tak nedělejte unáhlené závěry. To, zda nezvládl auto, či jel příliš rychle, apod. je teď úplně jedno. Těm dvěma život nikdo nevrátí. To, že zaviníš nehodu se může stát každému z nás, nemusíš pít, nemusíš jet rychle, ale sekunda nepozornosti a je to. Bohužel, ale stát se může. A každý se pak musí vyrovnat se svým svědomím, což je to nejhorší. Žádné vězení není takovým trestem, jako věčné přemýšlení nad tím, co by kdyby... Bohužel tato hrozná událost dopadla jak dopadla, a nedá se to vrátit ničím. Je to hrozné, ale uvědomte si, že nic není dořešeno, tak nedělejte předčasné závěry. Tím, že budete Viktorovi nadávat, vyjádříte sice svůj názor, ale ničemu a nikomu už tím nepomůžete. Viktor snad sám řekne, jak to bylo, a sám se s tím musí vyrovnat.Bude to mít i tak dost těžký.A k alkoholu za volantem, který zatím není prokázán!, znám osobně tolik lidí, kteří jezdí s alkoholem v krvi běžně, že je to hrůza. Pokud Viktor jednou pil(protože když jezdí, tak nepije), tak se mu to bohužel strašně vymstilo, a ti, co jezdí opilí pořád, jsou z obliga. To je spravedlnost?
Počkejme, prosím, až se vše řádně vyšetří, a nevynášejme tak hnusné závěry.  
0 0
možnosti

atabee

9. 7. 2004 8:28
to je tedy článek!!!!
článek typu MOHL HAVAROVAT OPILÝ je jako vystřižený z Blesku.
Styďte se....
0 0
možnosti

zírající

9. 7. 2004 8:47
Re:
Názory některých z vás dokazují, že jste fakt prasata. Nikdo dobrovolně neriskuje svůj život a nepřipravuje o život své nejbližší. Byla jsem prvním svědkem nehody, kdy žena 40 let vezla na sedadle spolujezdce svou maminku a vzdadu dvě dcerušky 4 a 12 let. Jeli v rezavým favoritu a mamince asi nedošlo, že plně naložený favorit má akceleraci takřka nulovou, vlítla z vedlejší na hlavní a z prava to do nich napral kamion převážející PHM. Matka vylezla z auta po čtyřech. Její matku jsme vytáhli mrtvou. Dcera umřela za 2 minuty po vyproštění, druhá dcera má doživotní následky. Matku jen pořezalo sklo na tváři a na hrudníku. Vy dementi, chcete říct, že zabila svou rodinu? Má jít sedět? Je kretén, kdo nepochopí, že největším trestem je to, že přežila.
0 0
možnosti

paltt

8. 7. 2004 17:47
Prosil bych o NEZVEREJNOVANI dezinformaci
Je ctvrtek odpoledne a nadpis clanku zni: " Kytarista Kamelotu mohl havarovat opilý ". To je tedy parada! Jak mohl? Co to znamena mohl? To je jiz prece davno z vysledku rozboru krve jasne. Bud byl opily, nebo nebyl. A pokud to v iDnes nevite, tak se proboha nekoho zeptejte. Jdete do haje s takovouto novinarinou. To, ze je tento "taky ridic" blbec a pirat silnic je hotova vec. Jel neprimerenou rychlosti a zabil 2 lidi. Ale nemlzte prosim o "mozne" opilosti. Jsou pouze 2 moznosti: ANO nebo NE. Nic mezi tim.
0 0
možnosti

polovnik

8. 7. 2004 20:16
Re:
Čemu se divíš.
Deníkům nejde o nic jiného než o senzaci.
Bohužel.
 
0 0
možnosti

chroustík

8. 7. 2004 17:25
Něco k dodržování dopravních předpisů,
absolvoval jsem o prodlouženém víkendu cestu 130 km tam a 130 km zpět. Všechno silnice 1., 2., 3. třídy, žádné dálnice, neřídil jsem já. A mohu Vám odpovědně říci, že 90 % řidičů prostě nedodržuje dopravní předpisy. A 40 % z nich je zralých na okamžité odebrání řidičského průkazu. Pokud někdo přejíždí plné čáry, jezdí po okreskách 130, svítí jedním světlem, jezdí přetížený (náklaďáky, čili řidiči profesionálové), tak se nedivme, že to na silnicích vypadá, jak vypadá. O motocyklistech bez helem raději nemluvím. Takže bych prosil nehájit řidiče, kteří jezdí opravdu jak dobytek.
0 0
možnosti

polovnik

8. 7. 2004 20:18
Re:
Máš naprostou pravdu. Jel jsem tento vikend po "dalnici" na Brno. Hruza a naprosta nezodpovednost. Lidi si nevazi vlastniho zivota. A ciziho uz vubec ne.
Harryk
0 0
možnosti

frantikprvni

8. 7. 2004 13:07
No
TAk to jste se zase předvedli. Titulek Kytarista Kamelotu mohl havarovat opilý, to je neuvěřitelné když ještě nejsou výsledky a zatím to nikdo byť neoficiálně nepotvrdil (alespoň se o tom nepíše) doufám milá redakce že pokud se prokáže že to není pravda tak se mu alespoň omluvíte. Kdyby byl kosmonaut tak taky mohl letět na měsíc  To už je opravdu okurková sezona že si musíte pomáhat takovejma nadpisama ???
0 0
možnosti

frantikprvni

8. 7. 2004 13:03
No
0 0
možnosti

simonee

6. 7. 2004 16:11
hnus
Jak tak koukám na vaše reakce tak musím bohužel konstatovat že jsme národ stupidních omezenců. R ozsekat se na silnici může každej, ale jen proto že byl slavnej tak se po něm vozíte? Víte houby co si on sám potom prožije ale proč si k tomu nepřisadit, že?
0 0
možnosti

Rada8

6. 7. 2004 17:33
Re:
taky koukám, jak je každej plnej soucitu. mám pocit, že pokud to přežije, a pokud opravdu řídil, bude mít do smrti problémy sám se sebou.
0 0
možnosti

Daniela Herianova

5. 7. 2004 18:54
blbost
Krátce před koncertem na Portě v Jihlavě jsem mluvil s Romanem Horkým. Byl unavenej a smutnej. A cestou ho napadlo několik řádek nového textu. Věřte nebo ne, bylo to o cestách a silnicích... Na znamení nevěřím...Horký je jeden z neblbějších frajerů s kym jsme měli co společného. Blbej, vypatlanej frajírek........................měl se živit raději , jako vypatlaná pobíhající mičuda. To, že jsou ti dva mtví je blbí- tam ten je naprosto v pořádku nebude již ohrožovat nikoho dalšího. A názor ohledně tří koncertů denně .........musím se chechtat. nevěřím, že šmíru typu kamelot by chtěl někdo třikrát denně.
0 0
možnosti

Tomáš Jemarný

5. 7. 2004 22:23
Re:
Má to sto vocasů a řve to jako kráva.... Co to je? Alexandrovci...  Jenom nevím, jestli byste chtěla 3x denně ten řev nebo těch 100 vocasů, soudružko Herianová.
0 0
možnosti

real_goldie

5. 7. 2004 16:14
Nechapu
Vzdycky kdyz tady vidim lidi psat, ze ten a ten MUSI porusovat dopravni predpisy, tak neverim vlastnim vocim. Naposledy to bylo s tema autodopravcema a ted i muzikanti. Jestlize tady nekdo rika, ze autodopravci a/nebo muzikanti museji porusovat predpisy, aby ....... tak by mne hrozne zajimalo proc taky nerikaji: "Ale tu banku vykrad nezamestnanej, to oni musi krast, aby meli vubec nejaky penize" Je to asi stejna logika.
0 0
možnosti

leonel

5. 7. 2004 18:27
Re:
 dobrý
0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Odvrátili jsme dronový útok na Minsk z území Litvy, tvrdí Bělorusko

25. dubna 2024  13:11,  aktualizováno  13:21

Šéf běloruské tajné služby (KGB) Ivan Tertel ve čtvrtek uvedl, že se podařilo zmařit dronový útok...

Ministerstvo vyčlenilo vakcíny pro těhotné. Válek apeluje na přeočkování dětí

25. dubna 2024  11:30,  aktualizováno  13:10

V Česku stále rapidně přibývá případů černého kašle. „Registrujeme 956 nových případů,“ řekla...

„Není podstatné být vidět, ale mít výsledky.“ Politici reagují na konec ministryně

25. dubna 2024  10:46,  aktualizováno  13:10

O demisi ministryně pro vědu, výzkum a inovace Heleny Langšádlové (TOP 09) byl premiér Petr Fiala...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  13:05

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...