Tragicky skončila nehoda auta a traktoru v Jankovicích (13. listopadu 2016).

Tragicky skončila nehoda auta a traktoru v Jankovicích (13. listopadu 2016). | foto: Hasičský záchranný sbo Pardubického kraje

Srážku auta s traktorem na Pardubicku nepřežila mladá řidička

  • 192
V neděli dopoledne zemřela mladá řidička po nehodě osobního automobilu a traktoru u obce Jankovice. Provoz v místě nehody je řízen policisty, kteří nehodu stále vyšetřují.

„V neděli před desátou hodinou dopoledne se stala dopravní nehoda, kdy došlo ke střetu osobního vozidla s traktorem na křižovatce na začátku obce Jankovice,“ řekla iDNES.cz krajská policejní mluvčí Jana Drtinová.

Čtyřiadvacetiletá řidička osobního auta na místě zemřela. „Utrpěla zranění neslučitelná se životem,“ popsala Drtinová. Nikdo další při nehodě zraněn nebyl.

Policisté dechovou zkouškou vyloučili přítomnost alkoholu u řidiče traktoru. Jedna z možných verzí vyšetřování příčin nehody je nedání přednosti v jízdě. Policisté jsou stále na místě, dokumentují a vyšetřují nehodu. „Tato silnice není tolik frekventovaná, takže provoz místem nehody je s opatrností. Policisté dopravu korigují,“ dodala policejní mluvčí.


Video