Diskuze

Streetparty startují odpor proti summitu

Čím rychleji se blíží konání pražského summitu, tím více budou v ulicích vidět levicoví extremisté. Čeští a slovenští anarchisté chystají první akce zaměřené proti NATO už v září. "Čtrnáctého proběhne streetparty v Bratislavě, o týden později pak v Praze," řekl iDNES mluvčí Československé anarchistické federace (ČSAF) Petr Záraz. Policie se zatím na pochod anarchistů Prahou nijak výjimečně nechystá.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

mimi

22. 9. 2002 12:33
Huba plna kecu
to Unknown skinhead>teda teda to je reci....VASE BILA SILA se projevila pri zasedani MMF,kdy YA BASTA a CNT upravila nekolik vasich holych hlav.Mimochodem ty nejsi zadnej SKINHEAD,ale prachobycejnej NACEK. to ostatni>anarchista se nerovna komunista,zase tady plati to,co kdekoliv jinde,absolutni neinformovanost,takze pojdme zasednout hezky doma k televizi a zahrajme si hru na TUPE STADO!A my se nechame posrilet nackame,vzdyt prece nepracujem,nechodime na skoly a cely dny se jenom valime po ulicich,narvany jehly v zilach a snime o jiny realite.Mimochodem ANARCHIE neznamena bordel,ale BEZVLADI....neco,co si nasi neonacisticky kamaradi nedokazou predstavit...neni to o tom,ze se ridic vlaku rozhodne ,ze nepojede do Brna,ale do Liberce.Vzhledem k tomu,ze se tu ale nikdo neobtezoval si treba o anarchii precist,tak je asi hloupost ocekavat nake nazory neovlivnene ciste medii.
0 0
možnosti

Kohan

11. 9. 2002 13:44
komunisti
lidi ktery stale podporujou komunismus i potom jak se prokazal v dejinach by meli zavrit do nejakyho jejich bolsevickyho lagru, nechat je mlatit kazdej den, buzerovat a spat v hovnech aby si uvedomili co podporujou. anarchisti by si meli zase uvedomit ze anarchie jako takova nikdy nemuze existovat protoze kdyby si kazdej delal co chce vratili by jsme se k opicim a zase by se vytvorili skupiny kde by vladli ti nejsilnejsi.
0 0
možnosti

UNKNOWN SKINHEAD

9. 9. 2002 16:31
SMRT ANARCHISTUM
UZ SE TESIM NA LOV, NA KAZDYM ROHU A NA KAZDYM STROME BUDE VISET NEJAKEJ ANARCHISTA NEBO FETAK. ULICE ZMENENA V BITEVNI POLE A JEJICH TELA SE BUDOU ZMITAT V KALUZICH KRVE. TO BUDE TAKOVY ODSTRASUJICI POHLED, ZE TI ZIDOBOLSEVICTI ZLODEJI UZ NIKDY ZADNEJ SUMMIT V NASI KRASNY ZEMI MIT NEBUDOU. A S HRUZOU SE BUDOU V NOCI PROBOUZET S NOCNI MUROU, JAK DOKAZE PRAVY CESKY SKINHEAD ZATOCIT S TEMI, CO OKRADAJI JEHO NAROD I S CELOU FETACKOU LUZOU. PS: DIVALI JSTE SE VCERA NA CT2, TAK TO BYLA JEN SELANKA PROTI TOMU, CO TEPRVE NASTANE.
0 0
možnosti

george

9. 9. 2002 15:20
for leitkin a frintop
Když čtu ty vaše zdegenerovaný příspěvky tak bych na vás dal asi jako na předpověď počasí. Radím vám jediné: honem rychle začněte fetovat, když se to umí, tak to prej i rozšiřuje obzory (teda jestli je u vás co rozšiřovat).Jděte se vycpat, rád jsem si přečetl názory vypatlaný pravičácký lůzy, která by nejraději držela lidi doma u televize. To mi si "rozšíříme obzory" a vyrazíme do ulic. Budeme úplně všude, nikde si nebudete moct být jistí, že na vás za rohem nevybafnem!!!!!!!!! Tak zdar Bushi a Berlusconi.
0 0
možnosti

Pavel

8. 9. 2002 18:21
To zase bude ostuda....
Česká republika si zase zažije....doufám, že už budou nachystána auta s vodními děly a trochu tu havěť zchladí.No nechci vidět,co se stane,až si ti ubozí anarchisté budou hledat ubytování a mrknou se do Karlína.Co ta verbež má proti sjednocování??? Jděte si řvát někam do pouště,tam si ůžete založit svůj vlastní anarchostát a nemusíte překazovat plány slušným lidem....
0 0
možnosti

hojda

9. 9. 2002 14:42
Re: To zase bude ostuda....
tvuj nazor je primou ukazkou stejne ortodoxniho nazoru jako maji oni zminovani anarchiste. A oba extremy jsou stejne ohavne a nechutne a vubec nezalezi na polu nazoru!!!!!
0 0
možnosti

Kefal Becher

7. 9. 2002 5:35
Pod ochranou vrchnosti
Je problemem parlamentni diktatury, ze obcane nemaji o mnoho vice moznosti, jak neco sdelit vrchnosti, nez jit hulakat na ulici. To samozrejme na verchusku zadny velky dojem neudela. Kdyby jiz existovala demokracie (=vsichni svepravni obcane jsou nositeli zakonodarneho prava), skoncili by vsichni poulicni vytrznici v trestne pracovnim tabore, aby se odnaucili parazitovat na pracujicich. Avsak to si jeste pockame. Verchuska dobrovolne od koryt neodejde a krimelni luza je jeji hlavni spojenec proti radnym obcanum, aby se tito neptali, kdo si kolik z panu verchusaku nakrad !
0 0
možnosti

lejtkin

7. 9. 2002 1:02
už je to tu zas
tak se nám do ulic zas vydaj zfetovaný nuly, který nic neuměj. v záplatovanejch hadrech budou kázat svý pravdy!
Táhněte si někam jinam, rudý svině
0 0
možnosti

Dan(1)

6. 9. 2002 9:45
Pryž
Považoval bych za trestuhodné plýtvání, střílet do té sprosté lúzy olovem a plýtvat kovy. Neví někdo, kdy bude konečně PČR vyzbrojena gumovými střelami? Pitomce, patřící do ústavu, bych neusmrcoval, je jen třeba je před převozem do přílušného ústavního zařízení nějakým humánním způsobem paralyzovat. Nesmí být cílem otlemené černorudé primitivy a la soudruh Pyj Orecký, sl. Dvorská a s. Grebeníček jr. zabíjet, ale léčit. Slovenskí súdruhovia, robte si láskavo na jeseň bordel v Bratislave, Fico (možno Mečiar) si to s vami vybaví...
0 0
možnosti

K. Mařík

6. 9. 2002 8:56
příspěvek obsahoval nepřípustné výrazy
(Příspěvek zrušen)
0 0
možnosti

Karel Moulis

6. 9. 2002 9:10
Re: Hody, hody, doprovody....
NAPROSTÝ SOUHLAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 0
možnosti

frintop

6. 9. 2002 8:27
?
Tak se nám dají feťáci a komouši zase jednou do kupy.Vrána k váně .... .Jestli je ničení majetku způsob demokracie se mi teda moc nezdá.Považuji to za trestný čin,který má být po zásluze odměněn,což se neděje.V opačném případě by bylo možno zajít k feťáčkovi a komouškovi domů,vybydlit mu byt se slovy "Tovíš hochu,taky demokracie".Dám jim jednu drobnou radu.Mají li zájem zlepšit běh naší společnosti,mohou to dokázat např. tím,že vstoupí do politiky a přesvědčí lidi o zprávnosti svých věcí.Jestli to dokáží!
0 0
možnosti