Diskuze

Radikály má zadržet seznam nežádoucích

Česká policie finišuje v přípravách na summit NATO. Těžkooděnci nacvičují zásahy proti demonstrantům, přísnější opatření se chystají také na hranicích. Policie vyhotovila na základě zákona o pobytu cizinců seznam nežádoucích lidí. Vstup na české území mohou úřady odepřít i člověku, podezřelému, že by mohl narušit bezpečnost státu. Anarchisté mají obavy z policejních represí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sadas

6. 11. 2002 2:30
Ach jo, Bruno, kdepak se flákáš, pořád na Tebe narážím a tady by Tě bylo potřeba jako soli, to se pořád utápíš u Klause? Obrať list chlapče. Čekám na Tebe, na Tvůj slovník, Já vím, že nemůžeš být všude, ale tady je to nutné, prosím, všichni se zbláznili, tak se ozvi, buď tak laskav.
0 0
možnosti

admiral_Atvar

14. 10. 2002 13:02
jak se sjednocuji !
je zajimave sledovat, jak v jednom siku demonstruji ekologove spolu s skalnimi bolseviky, pro ktere je priroda jen zdrojem surovin, feministky bok po boku s proislamskymi multikulturalisty propagujici zahaleni zen a zruseni jejich prav ...
0 0
možnosti

Globetrotter

14. 10. 2002 11:26
A co ostré střelivo ?
Anarchistická pakáž by si měla uvědomit, že NATO je vojenská organizace. Při svých extempore s dlažebními kostkami by se tedy zákonitě měla střetnout kromě policie také se speciálními jednotkami armády. Zde doporučuji nabít ostré střelivo a několik vrhačů kostek pro výstrahu zastřelit.  A BUDE KLID !! 
0 0
možnosti

George

14. 10. 2002 9:22
Komunisti a anarchisti
Je to vlastně na velmi dobré cestě - policisté nebudou mít tolik práce, protože počítám se komunisti pustí do anarchistů a naopak. Ve Španělské občanské válce ve 30-tých létech komunisté s anarchisty také krutě zatočili, tak jsem zvědav, co si udělají teď...
0 0
možnosti

Deny

13. 10. 2002 13:14
Jen doufám, že cajti ty anarchistický sračky zašlapou do země.
0 0
možnosti

demokrat

12. 10. 2002 18:00
Čtěte ANTINATO
Když si člověk přečte bláboly v ANTINATO.cz, tak se mu uleví. Na tak malé ploše tolik blbosti, to je slušný výkon. Potěšení mi způsobily " zákonné nároky" na shromažďování, konání street party, požadavky individuálního řešení vstupu cizinců na naše území cizineckou policií ... bla bla bla.
Ještě mi chyběl zákonný požadavek na právo rozbíjet výlohy KFC + MC  Donaldu dlažebními kostkami a hlavy kapitalistických přisluhovačů železnými tyčemi. Rovněž by za to stálo vybojovat zákonný nárok na zakládání požárů. Všechny tyto zákonné nároky by samozřejmě především mít  blbečci typu Ya Basta, aby se naši anarchisti měli od koho učit. Nad vším by měly dohlížet Občanské právní hlídky. ( ne snad aby dozorovaly slušné projevy anarchistů -  s nimi se nepočítá, ale nutno se postarat, aby snad někdo z policistů nerušil soukmenovce anarchisty v jejich bohulibé demoliční aktivitě). A po  ukončení protestů, až na základě videozáznamů budou trestáni pachatelé vandalských činů, budou OPH hystericky do světa vyvolávat své lži o pronásledování nevinných.Vážení spoluobčané, čtěte ANTINATO, ať poznáte rozsah a hloubku anarchistické blbosti.   
0 0
možnosti

outcast

11. 10. 2002 19:52
rejdy
Ať se stane co se stane, (včetně případu, že se netane vůbec nic) stejně to bude jen dalším "nezvratným" důkazem démonických, světovládných rejdů CIA a USA... 
0 0
možnosti

Deveroux

11. 10. 2002 19:10
Jedinci tvoří dějiny...
Tak nám brzy začnou protesty. Měsíc a něco a opět se Praha zaplní protestujícími převážně z řad radikálních levicových aktivistů, komunistů, ekologických aktivistů, a jiných -istů. Dovolím si napsat fikci. Je to pouze lehce vzdálená utopie, která může a nebo nemusí nastat. Scénář č. 1. Je typický listopadový den, v Praze lehce mrholí, ulicemi projíždí policejní vozy. Okolo "zasedací" zóny jsou zátarasy, policejní transportér blokuje ulici, policisté stojí opodál. Několik tisíc radikálů táhne ulicí, bubny buší, prapory s Leninem, Stalinem a dalšími představiteli vlají ve větru. Zamaskovaní vandalové řvou, dívky s fialovými vlasy a v indiánských sukních pokřikují, dlažební kostka demoluje přední sklo škodovky stojící na ulici...Několik radikálů tyčemi ničí výkladní skříň, někteří rabují, popelnice letí proti oknu v přízemí domku, zápalné láhve lítají... Policisté monitorují situaci, tzn. stojí a pozorují řádící dav, reportéři všech telivizí v oranžových vestách natáčejí, divák u televize zatíná zuby, Praha je opět demolována.... Zpoza jednoho nenápadného domu vyjíždí dodávka, třeba šedé barvy, pomalu nabírá rychlost, míjí nic nechápající policisty a míří přímo proti ničícímu davu. V rychlosti cca 80 - 100 km/h proráží dav, zastaví po několika metrech...Na ulici za ní leží několik radikálů, někteří nehnutě, jiní se snaží postavit a ozvají se výkřiky bolesti. Opodál stojící mladíci s řetězy v ruce stojí v šoku, desítky radikálů prchají.. Televize vysílá zprávy, přerušuje Esmeraldu..Palcové titulky pod pořady..6 mrtvých, desítky raněných, několik radikálů ušlapáno...Řidič zatčen.. Scénář číslo 2. Dodávka proráží dav, zastaví po několika metrech. Vzápětí exploduje 9 propan-butanových lahví v dodávce. Palcové titulky pod pořady..600 mrtvých, tisíce raněných, stovky ušlapaných..Totožnost řidiče nezjištěna.. Svět v šoku. -1. teroristický útok namířený proti vandalům terorizující pokojné občany, levicoví radikálové rozprášeni, účast na podobné akci o pár dnů později je nulová, škody minimální, násilí v ulicích se nekoná, nechápavé pohledy policistů, zmatení politici.. Zbývá říci, kdo byl řidič. Mohl to být člověk, který se rozhodl obětovat..možná nevyléčitelně nemocný člověk, který neměl co ztratit..Je oslavován jako hrdina, zatracován, v knize dějepisu se oběvuje jeho jméno, pozůstalí poskytují interview, filmové společnosti se předhánějí v nabídkách a peníze tečou... Stává se nezapomenutelným... Tohle je jen fikce, pouhá fikce...je možné, že budoucí řidič dodávky právě teď čte tento článek, přemýšlí, zítra možná půjde kupovat láhle s propan - butanem..kdo ví, jak to dopadne...Vždyť stačí tak málo... Diákon Deveroux deveroux@email.cz
0 0
možnosti

Honza

11. 10. 2002 21:57
Re: Jedinci tvoří dějiny...
jo tak tohle je fakt dobrý a jediný rozumný řešení...... jen toho řidiče s dodávkou někde sehnat.
0 0
možnosti

Martin

11. 10. 2002 18:58
jazyk
Dobry den, je mi 21 let ale presto mam pocit ze je nevhodne uzivat termin "ceska policie finisuje" - snad aspon v ceskem tisku by se nemelo psat anglicky. Verejne sdelovaci prostredky s tak velkou moci ovlivnit jazyk by nemeli porusovat gramaticka pravidla jazyka ceskeho. Ziji cely svuj zivot v Kanade, ale neznamena to ze kazde druhe slovo kdyz mluvim cesky je francouzke nebo anglicke.
0 0
možnosti

kvik

11. 10. 2002 23:59
Re: jazyk
Martine smutna pravda je: Cesi obvykle finisuji jako blbove kteri neumi mluvit ani poradne cesky. Nenaucilil se tak ani kdyz cely zivot zili v Cesku. Pokud mi neveris tak si precti ty klepanice co tu naklepali. Jsou to lide kteri ziji pod kontrolou NATA a pro vsechny prakticke ucely jsou kolonii USA. Reakce techto podrobenych lidi: Nenavidi demonstranty proti NATU! Neni to hezke a tak typicky ceske?
0 0
možnosti

Václav

11. 10. 2002 18:00
Konečně ČR nebude za blbce
Toť vše.
0 0
možnosti
  • Nejčtenější

V Baltimoru obří loď zbořila dálniční most. Selhal motor, kolos byl neovladatelný

26. března 2024  8:17,  aktualizováno  27.3 1:10

Aktualizujeme V Baltimoru na východním pobřeží Spojených států se v pondělí zřítil čtyřproudový silniční most, do...

Střelba, výbuchy a požár. Ozbrojenci zabili na okraji Moskvy přes 62 lidí

22. března 2024  18:41,  aktualizováno  23.3

Přímý přenos Nejméně 62 mrtvých, včetně dětí, a 146 zraněných si vyžádal ozbrojený útok v koncertním centru na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

K útoku u Moskvy se hlásí Islámský stát, teroristé prchli v bílém renaultu

22. března 2024  22:04,  aktualizováno  23.3 7:01

K zodpovědnosti za útok v Krasnogorsku u Moskvy se na ruské sociální síti Telegram přihlásila...

ANALÝZA: Čtyři Tádžici svlékli Putina do naha. Ten musí něco udělat

25. března 2024

Premium Sotva týden poté, co si Putin zajistil páté prezidentské období, masakr v Moskvě rozbil moderní...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

„Ukrajinci to nebyli.“ Islámský stát ukázal video z masakru u Moskvy

24. března 2024  14:47,  aktualizováno  17:17

Islámský stát (IS) prostřednictvím zpravodajské agentury Al-Amaq zveřejnil video z pátečního útoku...

Velikonoce otevírají brány hradů a zámků. Ukážou fíkovnu nebo lékárnu

29. března 2024  8:07

Návštěvnická sezona letos začíná o několik dní dříve. Na tradiční 1. duben připadá Velikonoční...

Maryland dostane po zřícení mostu 60 milionů dolarů, rozhodla americká vláda

29. března 2024  7:42

Americký stát Maryland dostane od vlády podporu ve výši 60 milionů dolarů (asi 1,4 miliardy korun)...

Podpora Istanbulské úmluvy ve Sněmovně je nejistá, míní Pekarová Adamová

29. března 2024  7:23

Hlasování Sněmovny o takzvané Istanbulské úmluvě proti násilí na ženách a domácímu násilí by podle...

Izrael udeřil na severu Sýrie nedaleko skladů zbraní. Nejméně 36 lidí zemřelo

29. března 2024  3:39,  aktualizováno  7:03

Při izraelských náletech nedaleko oblasti Halabu (Aleppa) na severu Sýrie zahynulo podle agentury...

PAMÁTKY TÁBOR, s.r.o.
Přípravář staveb/rozpočtář

PAMÁTKY TÁBOR, s.r.o.
Jihočeský kraj
nabízený plat: 40 000 - 50 000 Kč