Diskuze

Klaus na Blaníku vyzval k píli a svornosti

Výstup euroskeptika Václava Klause na českou mýtickou horu Blaník vyvrcholil. Český prezident tady pivem připil na vstup a krátkým proslovem přesně o půlnoci oslovil v přímém televizním přenosu celou republiku. Česko vyzval ke svornosti a pracovitosti.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bobek_AzBest

4. 5. 2004 8:31
hehe
Tak si tu listuju a najednou co nevidím... Klaus na Baníku... Kouknu znova - ať žije slepota!
0 0
možnosti

Lexington

3. 5. 2004 16:11
Strany a kopce
Je úžasné, jak se naši čelní představitelé snaží o návrat ke kořenům češství. Pan Klaus je na Blaníku, premiér Špidla si střihne Říp. Zřejmě to bude nějaký nový sport - politické horolezectví. Chudáčkům z US-DEU zbyde asi jenom Milešovka (pokud nebude soptit, příroda je chytřejší než lidé), bratrům lidovcům zbude něco hodně malého, třeba Kalvárie. Kdyby to tak nepřipomínalo socialistický výstup na Rysy (pozn.: Kdysi tam vynesli Lenina).
0 0
možnosti

Kereme

2. 5. 2004 10:17
Klaus nezklamal
Přeji Václavu Klausovi příjemné chvíli na Blaníku, ale rád bych připomenul, že píle a svornost není vše. Pokud budeme pilní, ale nikdo právně neošetří, že se výsledky naší práce dostanou tam, kam se mají dostat (do našich peněženek či do státního rozpočtu), je píle k ničemu. A byl to právě Václav Klaus, který lidi rozděloval, například ve svém nástupním projevu, kde hovořil o odvážných (majetných) a ne tak odvážných (nemajetných). Jako by výše příjmu lidí vždy skutečně odrážela skutečně jejich odvahu, píli, schopnost a pracovitost. Takže Klaus je ten poslední, kdo má co mluvit o svornosti. Rene Weber, Praha
0 0
možnosti

gnostik

1. 5. 2004 17:25
Dekonspirovaný fízl nazývá své okolí paranoidním
  1. Vážený pane, "Gnostik" není pseudonymem P.Cibulky. Pokud to tvrdíte, Vy sám šíříte bludy, a to vědomně. Pokud jste přesvědčen, že texty P.Cibulky jsou nezajímavé, nevšímejte si jich. Cožpak myslíte, že jen on sám musí propagovat své myšlenky? Myslíte, že neexistují lidé, kteří jeho myšlenky propagují? Naopak já pozoruji, že jakmile se  na diskusích na serverech objeví nějaký názor, který se liší od toho oficiálního, který je (čirou náhodou) vždycky stejný ve všech našich "svobodných" masmédiích, objeví se proti autorům těch názorů zuřivé výpady. Pokud ale jsou na serverech názory, i třeba kritické, které nejdou k podstatě věci - k podstatě moci, která ovládá tento stát a i řadu dalších zemí, nechává to zuřivce vašeho typu v klidu. Je mi z toho jasné, že i servery jsou monitorované a nadávky (které mi byly uštědřeny ne přímo Vámi, ale vašimi "kolegy" v podobné diskusi) jsou jasně cílené: odradit všechny slušné lidi od diskusí, které mohou opravdu něco podstatného jejich účastníkům přinést. Nejsem paranoik, jak mě "Vaši "kolegové" osočují, jen vím, jakou roli hrajete. Ani P.Cibulka není paranoik - jen ví, že lidí placených za to, aby otravovali slušné lidi a ničili vše dobré, co jiní vytvoří, je v tomto státě velmi mnoho. Vy, s  Vašimi trapnými komentáři, jste jedním z nich.
0 0
možnosti

juton

1. 5. 2004 18:06
Re:
, Že "Gnostik" je pseudonym P.Cibulky bylo přirozeně myšleno s nadsázkou. Jeho texty jsou nezajímavé, protože jsou, podle mne, zuřivě nenávistné a nesnášenlivé. Všímat si jich musím, protože jsem je četl na základě Vašeho odkazu. Jinak bych na ně nenarazil. Vaše úzkostná vztahovačnost mně taktéž děsí, protože nikdy nikoho od jakékoliv diskuze vědomě neodrazuji. Bohužel, právě paranoia se vyznačuje podobnými bludy, jako hlásáte Vy. Vy a Vaši známí jste ti spravedliví, kterým všichni hážou klacky pod nohy, jsou placeni za odrazování lidí od od diskuse, která by vyhovovala Vám, prostě slušní jsou jen ti, kteří Vám přizvukují. A to já opravdu nejsem. A že P.Cibulka není paranoik, no, je to možné. Megalomanskými bludy se projevuje i schizofrenie...
0 0
možnosti

gnostik

1. 5. 2004 15:18
Klausův přátel v hledáčku BIS
Co na to týdeník RESPEKT:
Klausův přítel z KGB - GRU v hledáčku BIS! Otázky zní: Zaplatil Alexandr Rebjonok Novu? Kryje ho český prezident? Jak Respekt informoval , aktuální tajná zpráva BIS upozorňuje na bezpečnostní riziko plynoucí České republice z aktivit Rusa Alexandra Rebjonka (51). Úřední zmínka o tomto jméně zároveň nabídla možnou odpověď na otázku, kdo vlastně financoval před čtyřmi lety rozjezd ukradené televize Nova. Rebjonok – podle detektivů z Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu (ÚOOZ) muž, přes kterého šly do Česka podezřelé ruské peníze – je totiž obchodním spolupracovníkem bosse TV Nova Jiřího Šmejce a spolumajitele Primy Ivana Zacha. Alexandr Rebjonok žije v Karlových Varech a tajné služby a speciální policejní útvary se zabývají jeho aktivitami už skoro deset let. Rebjonkovo jméno může vysvětlovat i dlouholetou viditelnou podporu, kterou obě televize poskytovaly Václavu Klausovi. Současný prezident má s ruským podnikatelem velmi blízký vztah.
0 0
možnosti

juton

1. 5. 2004 15:50
Re: Je to jasné.
, Gnostik je pseudonym paranoika Cibulky, který už neví, jak získat čtenáře pro svůj plátek šířící bludy a který jinak nikdo nečte.
0 0
možnosti

gnostik

1. 5. 2004 14:56
Hledá se svazek na Václava Klause
Hledá se svazek KGB vedený na Václava Klause a ty další… Obměňují Rusové svojí předlistopadovou „politicky opotřebovanou“ elitu v politických stranách novými tvářemi? Hledá se svazek KGB vedený na Václava Klause a ty další… Obměňují Rusové svojí předlistopadovou „politicky opotřebovanou“ elitu v politických stranách novými tvářemi?
Necenzurované noviny získaly pro někoho na první pohled šokující informaci ze které je zřejmé, že počátkem roku 1994 obdržel předseda „národněfrontovní“ KDU-ČSL, ministr zemědělství a místopředseda Klausovy trojkoaliční vlády Josef Lux od Jevgenije Primakova, tehdy jednoho z vůbec nejvyšších důstojníků rozvědky KGB, kopii agenturního svazku KGB, vedeného na Václava Klause. Tento svazek se však týká i dalších pro Moskvu obtížných politiků, a to napříč celým nelevicovým politickým spektrem. Proč KGB nepředala podobné svazky, vedené tentokrát na politiky levice (ČSSD, KSČM, národněfrontovní lidovce), je zbytečné se ptát. O jejich špatně skrývané prosocialiské a velmi často promoskevské orientaci, zaměřené po vítězných volbách na VYSTOUPENÍ ze SEVEROATLANTICKÉ OANNÉ ORGANISACE (NATO), nemá až doposud nikdo důvod pochybovat... Více na:

Dan 1

1. 5. 2004 15:02
Re:
Cibulka je starý paranoik a vy mu to, paní Jebavá, moc žerete. Cibulka je ten poslední, kdo by mohl mluvit o demokracii. Nebo vás snad nikdy neseřval a nenadával vám do komunistek, když jste projevila jiný názor? Pak jste na tom asi s duševním zdravím podobně, jako on a je čas se nad sebou zamyslet.
0 0
možnosti

igipop

1. 5. 2004 14:54
Proč právě u Blaníku
Víte proč přišel Klaus slavit k Blaníku? Protože horší už to podle něho z českým národem být nemůže, a proto chtěl přivítat Blanické rytíře jako první.
0 0
možnosti

gnostik

1. 5. 2004 14:52
Hledá se svazek na V.K.
Obměňují Rusové svojí předlistopadovou „politicky opotřebovanou“ elitu v politických stranách novými tvářemi?
0 0
možnosti

Tomassk

1. 5. 2004 13:40
My jsme ho nevolili
Kyselé úsměvy starého profesora jsou rozkošné. Snad ten hradní ocet nezamoří celo zemi.
0 0
možnosti

fleret

1. 5. 2004 13:48
Re:
kysele usmevy Klausovy tezko muzou zamorit zemi,ktera je davno zamorena pseudofilozofickymi a nic neresicimi  zvasty a cestnymi doktoraty pane Havlovi,prokladane chrchlanim a univerzalnim "ehm".
0 0
možnosti

2blaha2

1. 5. 2004 12:15
Vitejme v EU
Pekne, konecne je ta nase Republika v EU, doufam, ze komousum konecne odzvonilo...Myslim si, ze mame presidenta, ktery ma uroven a ktery nas muze vest, skoda jen, ze je velmi malo videt v okolnich zemich, napr. ve Velke Britanii jsem o nem necet ani radku...skoda.
0 0
možnosti

krawinec

1. 5. 2004 12:33
Re:
Komunistům rozhodně neodzvonilo - viz vyjednávání s vládou o klíčových zákonech a koneckonců jejich zásadní podíl na zvolení prezidenta "který má úroveň", note bene, který sám hlasoval proti vstupu do EU a který neustále smysl EU zpochybňuje a kritizuje - To jen na upřesnění...
0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Koalici rozdělují výše daňové slevy na poplatníka i výpověď bez udání důvodu

23. dubna 2024  14:33,  aktualizováno  17:40

Rozpory ve vládní koalici u zásadních věcí přibývají s blížícími se volbami, ale i kvůli tomu, že...

Británie uvede zbrojní průmysl do válečného režimu, oznámil premiér

23. dubna 2024  16:56,  aktualizováno  17:29

Britská vláda uvede zbrojní průmysl do válečného režimu, uvedl v úterý britský premiér Rishi Sunak...

Herečky ze Zlaté labutě vydražily rekvizity ze seriálu pro děti z dětských domovů

23. dubna 2024

Seriál Zlatá labuť se blíží do finále, a proto TV Nova uspořádala v sobotu charitativní akci v Art...

Hrozí nový Černobyl. Centrum Střední Asie mohou zamořit radioaktivní kaly

23. dubna 2024  16:52

Nestabilní odkaliště vzniklá v Kyrgyzstánu po těžbě uranové rudy v dobách Sovětského svazu hrozí...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!