Diskuze

Silnice přes Buchlovské hory je třetí nejrizikovější. A nelepší se to

Na území Zlínského kraje jsou dvě dopravně velmi nebezpečná místa. A obě se nacházejí na Slovácku. Ačkoliv se v kraji ročně utratí několik milionů za prevenci, nedaří se jej vytáhnout ze dna tabulky porovnávající bezpečnost na silnicích v celém Česku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jo tak čtyřproudá tepna jo? - A nespletl si to autor s D1 Kroměříž - Vyškov? :-D Buchlovské hory, nebo kopce, nebo jak chcete je silniční úsek v docela dobrém stavu, bohužel je tam hromada zatáček. Ono pak někteří, když vidí kopec přidají a pak to v zatáčce nezvládnou. Jiné zase rozhodí námraza. No a nemalá část řidičů si tam zase zkouší své limity. A policie? - ta raděj než by se zaměřila na nejnehodovější zatáčku nad Starýma Hutěma, raděj měří sedumdesátku pod odbočkou k Buchlovu. Já se jen děsím toho, až přijde nějaký dopravní expert a v celém úseku nasadí 70km/h nebo dokonce nižší.

2 0
možnosti

To by me zajimalo, kde autor videl, ze je to ctyrprouda tepna?je to klasicka dvouprodovka se stoupacimi pruhy v kopcich.

0 0
možnosti

J35i32ř54í 97C19á23s57e69k

6. 12. 2016 14:09

Konečně mi to docvaklo. Ročně se vydávají miliony na bezpečnost a neopravené silnice jsou bezpečnější.

1 0
možnosti

Čo také si predstavujete pod slovom hory, Kefalín?

1 0
možnosti

Buchláky jsou prostě hory nebo kopce. Jde o neoficiální název, jedná se o část Chřibů. Jsou sice jen cca 250-300 m nad okolní kraj, ale svahy jsou místy dost příkré. Takže hory a basta fidli ;-)

2 0
možnosti