Hvězdou divadelního festivalu Setkání Stretnutie ve Zlíně byla slovenská herečka Táňa Pauhofová. | foto: Zdeněk Němec, MAFRA

Že si mě pletou s Kerekes? Tomu se společně smějeme, říká Táňa Pauhofová

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Předplatit
Jako bývalá aktivní karatistka se umí bránit. V knihovně má několik svazků o patologii, kterou chtěla studovat. A když měla menší ránu na noze, dokázala si ji zašít sama. Nechtěla prý lékaře zdržovat. Táňa Pauhofová, jedna z nejobsazovanějších hereček na Slovensku i v Česku, se stala hvězdou zlínského divadelního festivalu Setkání Stretnutie.

Nemá televizi. Netvítuje, nikdy si nezaložila účet na Facebooku, o soukromí se nerada dělí. Přesto je Táňa Pauhofová často v centru pozornosti. Je totiž nepřehlédnutelná.

„Jistě, lidé mě poznávají, a když někdo požádá třeba o společný snímek nebo podpis, nejsem proti. Popularita je ale něco, co vůbec neřeším. Není to pro mě téma,“ říká v rozhovoru pro MF DNES osmatřicetiletá herečka, hvězda právě končícího zlínského festivalu Setkání Stretnutie.

Slovenská herečka v pondělí do zlínského Studia Z přivezla komorní recitál s poezií Elisabeth Wittgruberové a hudbou Martina Geišberga nazvaný Korene. 

Moje fantazie je příliš omezená. Myslím, že věci a události, které mě čekají, jsou daleko zajímavější než ty, které bych si vysnila.

Táňa Pauhofová

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

89
Předplatit
Můžete kdykoliv zrušit

Roční

890
Předplatit
Ušetříte 178 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Dvouleté

1 690
Předplatit
Ušetříte 446 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu iDNES.cz, Lidovky.cz a Expres.cz
  • Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se