Diskuze

Zlín chce rozšířit zoo a opravit tržiště, vznikne i nová cyklostezka

Investice za více než 230 milionů korun plánují na letošní rok ve Zlíně. Nejvíce peněz chce město dát do zoo, začne také s opravou tržiště Pod Kaštany, dokončí cyklostezku u Dřevnice.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LD

L79u22k48á49š 39D67u96d80a

6. 1. 2020 12:15

Záčíná to "chce, plánuje, bude, výhledově....." končí to "soudí se, zrušeno, nepodařilo se, někdy..." Ve Zlíně se řídí heslem slibem nezarmoutíš

2 0
možnosti
HV

Oprava tržiště by měla začít letos v březnu na podzim.;-D Zastřešení bude končit před dvěma buňkami. Ty tam zůstanou v původním stavu? To bude stejný skvost jako podchod?;-(

2 0
možnosti
DP

Proč se pořád píše, že vznikne nová cyklostezka? Na Tyršově nábřeží žádná cyklostezka nevznikne, jedná se pouze o cyklopruh namalovaný barvou na cestě a cyklisté (v obou směrech) budou používat jednosměrnou komunikaci společně s projíždějícími vozidly. Stačí se podívat do projektové dokumentace. Autoři takových článků asi na kole moc nejezdí - např. by mě zajímalo, kudy se dá dle nich bezpečně na samostatné a vyznačené cyklostezce dojet mezi Lidlem a bývalým Intersparem nebo mezi Lípou a Vizovicemi. Děkuji.

2 0
možnosti
ED

Asi se inspirovali u nás v Praze. Tyhle cyklo pruhy v rámci jízdního pruhu na silnici jsou strašná kravina. Btw. cyklista v takovém pruhu má prakticky absolutní přednost. Naštěstí cyklo pruhy jsou opravdu minimálně využívané, jen si město odškrtne 'splněno'.

1 0
možnosti
ZP

....jestli bude nemocnice,tak nebude nic dalšího

4 6
možnosti
JD

Nemocnice je krajská, článek je o investicích města.:-/

6 1
možnosti