Diskuze

„Dojení spotřebitelů a tunel“, napsal kritik o Veolii. Koncern ho žaluje

Koncern Veolia a jeho dceřiná společnost Moravská vodárenská podaly žaloby na jednoho z kritiků, kterému se nelíbí, jak provozují Vodovody a kanalizace Zlín. Případem se bude zabývat ostravský krajský soud.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jeď Radku !!!R^R^R^ (vykal bych, ale znělo by to blbě;-))

3 0
možnosti

P98a45u20l 15J57a22r92o74s

11. 10. 2017 8:15

A to neni jen ve Zline.Myslim si,ze to je pod kridly i vyssich predstavitelu C.R.

2 0
možnosti

P. Březík: „K výrokům Radka Novotného se nebudu vyjadřovat, a to i s ohledem na to, že některé klesly na rovinu osobních útoků,“ uvedl Březík.

Pane Březíku, pro koho pracujete? Udržování protiprávního stavu nastaveného vedením měst a vodárny, ve prospěch jakéhokoliv koncernu, má jedině osobní rovinu, protože protiprávní jednání od samého počátku páchají konkrétní osoby a to na úkor Vaku, akcionářů a občanů.

Ne mou zásluhou, důvod je jednání těchto osob. Proti žalobám odhalujícím komplot města Zlín a nájezdníků na úkor Vaku, jste se místo připojení se k žalobám - odvolával (před vámi to byl p. Šebík) . Tím jste 6 let udržovali nemravný tunel v chodu. Nepodali jste žaloby na původní tuneláře, na náhradu škod, na vydání neoprávněného obohacení, na vydání podniku, ani na neplatnost smluv. Místo toho jste vyhrožoval trestním oznámením mi, paní Štauderové, p. Špendlíkovi a nejpíš i dalším lidem https://pravdaovode.cz/zlin-2015/

Chodíte s p. Adámkem vypouštět s Veolií "kapříky" http://pravdaovode.cz/novinky/vedeni-vaku-zlin-a-veolia/

Berete v orgánech tunelovaného Vaku neskutečné odměny za to, že tunel udržujete v chodu - za minulý rok 4,5 mil Kč od roku 2010 21,5 mil. Kč. http://pravdaovode.cz/novinky/wp-content/uploads/2017/10/srovnání-zlín-vsetín.jpg

Přes mé upozornění, jste Vak Zlín zbavil možnosti pozice žalobce ve sporu o neplatnost smluv s Veolií. Místo toho jste ho nechal v pozici žalovaného, tzn. v pozici , že bráníte platnost smluv s Veolií.

Na valných hromadách se chováte ke starostům takto https://youtu.be/OO6OYa-7N9o

Šíříte INFOKAPAVKU - kde manipulujete s fakty a to co píšete o mě má velmi osobní charakter.

Odhalení a ukončení tunelu VAKU ZLÍN nemůže mít jinou než osobní rovinu, vše totiž páchají konkrétní osoby a na úkor nás akcionářů, občanů a měst a obcí.

6 0
možnosti

p. Adámek: „Jsem člověk, který řeší věci s nadhledem. Nechci se nechat vtáhnout do této hry a soudit se,“ řekl Adámek. „To, že se Vak převedl na Veolii, byla tehdy chyba, ale upřednostňuji dohodu,“ doplnil.

Jde o vodu. A pan Adámek tvrdí, že "upředňosťňuje dohodu". Ale ono to je jinak. Pan Adámek a jeho lidi ve vedení Vaku dělají léta vše proto aby protiprávní stav nevýhodný pro lidi , měst i Vak pokračoval, přitom ví, že byla chyba Vak převést na Veolii. Tandem Adámek, Šebík a později Březík celý protiprávní stav udržují v chodu od 6 let , tj. od roku 2010, kdy byl vydán první rozsudek, že je to protiprávní tunel. Odvolává se proti žalobám, které umožnňují koloniální systém ukončit. Pane Adámku marně, že? Soudy dokázaly, že šlo (a stále jde) o nemravný, protiprávní, komplot, který byl realizován organizpovanou skupinou do které patřilo i vedení města Zlín. https://pravdaovode.cz/zlin/zlin-po-roce-2010/

Popsané jednání Statutárního města Zlín, Jižní vodárenské, a.s. a České spořitelny, a.s. je jednáním ve shodě s cílem ovládnout společnost Vodovody a kanalizace Zlín, a.s. (VAK) společností Jižní vodárenská (to je koncernem VEOLIA) a tímto postupem byl porušen jak zákon, tak stanovy VAK, neboť tímto postupem došlo k obejití ustanovení § 13 stanov VAK, které zakotvuje omezenou převoditelnost akcií na jméno. Odvolací soud na tomto svém stanovisku setrvává. ... Ze zjištěného skutkového stavu jednoznačně vyplývá, že k prosazení provozního modelu došlo postupem in fraudem legis (obcházení zákona) to je postupem, kterým došlo k obejití shora citovaného ust. čl. § 13 stanov a ust. § 156 odst. 4 a § 156a ObchZ."

https://pravdaovode.cz/o-co-jde-rozsudky/

5 0
možnosti

Soudci KS v Ostravě mne vyzvali, abych se vyjádřil do 40 dnů! První vyjádření dělám veřejně zde a hned.

Všechny, kteří chápou důležitost vody pro nás, naše děti a stát ujišťuji, že to beru osobně. Považuji to za nejzásadnější útok na mou osobu (a to mi již různí darebáci zapálili u domu auto, fyzicky mne napadli, vyhrožovali mé rodině, atd.. ). To, zda to je také útok na každého, kdo vodu nechce v rukou cizinců, si musí každý přebrat sám se sebou.

Beru to jako útok na mé děti a mou rodinu a považuji to za zásadní střet o to, zda Česká republika je svobodný stát nebo KONCERNISTÁN. Více zde: http://pravdaovode.cz/novinky/utok-veolia-1/

Veolii v žalobě mimo jiné vadí, že říkám: Cíl mé práce ... Umocnit veřejné mínění: K prodeji české vody žádné koncerny ani překupníky nepotřebujeme. Voda patří do rukou měst a obcí a ne cizinců. O tomto jsem a budu přesvědčen, i kdyby Voelia podala 10 miliónů žalob, tzn. žalobu na každého občana ČR. HOWG.

Má práce a projekt PRAVDA O VODĚ tímto dostává další smysl – seznámím všechny s „žalobou“ Veolie. Budete si moci sami udělat názor na to, o co Veolii jde. O dobré jméno, moc a zisky nebo o VODU a svobodu občanů ČR?

11 0
možnosti

Veolia = dojení spotřebitelů a tunel. Dejte na mě žalobu, ubožáci!

4 0
možnosti

Prosím vás, jsem přesvědčen a tento názor nikdy nezměním, že jakýkoliv systém, kdy mezi lidi a veřejnou službu nainstalují anti-politici soukromý penězovod na zisky, které končí v zahraničí je dojení spotřebitelů a tunel. TEČKA Věřím, že když to chápou lidé, tak to pochopí i soudci. Pokud ne, pak jsem již KONCERNISTÁN!

5 0
možnosti

M80a38r29t10i95n 82G45i81l90l

10. 10. 2017 17:17

"V poslední době dosáhly útoky takové intenzity, že nám nezbývá nic jiného..."

Teče Vám do bot, pane Bernarde viďte - "zlodějská nemorální verbež jste společně s Veolií" si myslí většina slušných občanů - opět se musím jít vyblít z té vlastizrady a podpory osobního prospěchu na úkor občanů!

4 0
možnosti

P44e11t77r 28E60l82i61á36š

10. 10. 2017 16:51

Takže zmanipulovaná valná hromada je OK?

1 1
možnosti

To nebyla zamnipulovaná valná hromada. To je léta organizovanou skupinou právnických a fyzických osob řízená tunelizace okresní vodárny. Krásně to posal soudce Weinštuk https://youtu.be/QMNCWcBP3vI

a já to zdokumentoval https://pravdaovode.cz/zlin/

3 0
možnosti

Bylo by potřeba více statečných lidí jako je p. Novotný, kteří by měli chuť a čas na zdokumentování zlodějen a všiváren, které tu napáchali "volení zástupci lidu" ve spolupráci se zlodějskými firmamí - typicky koncern Veolia (nejen ve vodohospodářství, tato firma s "dobrou pověstí" se pěkně zapisuje též v teplárenství...) Pak je ještě otázka, jak se k této osobní statečnosti postaví naše "lidové" soudy. Panu Novotnému R^

9 0
možnosti

Zajímavý přírodní úkaz. Pan Novotný poškodil dobré jméno firmy. Jeden člověk? Jestli to není spíš tím, že Veolia ve Zlíně svými parádními cenami si své jméno poškodila sama. A, bohužel, pod křídly radnice.

11 0
možnosti
  • Nejčtenější

Při nehodě zemřel řidič osobního auta, srazil se s náklaďákem plným kamení

25. března 2024  14:33,  aktualizováno  26.3 8:35

Tragická nehoda nákladního a osobního auta uzavřela v pondělí dopoledne provoz na silnici mezi...

Tehdy a teď. Fotografie ukazují, jak se proměnila známá místa ve Zlíně

23. března 2024  13:57

Některá místa se příliš nezměnila, jiná dostala moderní tvář, další už neexistují. Muzeum ve Zlíně...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Za med bychom neměli chtít méně než 200 kč za kilo, říká včelař. A bojí se sršní

26. března 2024

Premium Díky nezvykle teplému únoru se příroda probudila o dost dříve, než bývá běžné. Rozkvetla řada...

Babiččiny zelové kraslice měl v pracovně i císař, říká krasličářka z Hradiště

22. března 2024  15:56

Nová techniku zdobení velikonočních vajíček se poprvé objevila před více než sto lety. Tehdy ji...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Zlínští hokejisté rozdrtili Litoměřice, semifinálovou sérii srovnala i Jihlava

20. března 2024  22:04

Zlínští hokejisté vyhráli ve druhém semifinálovém utkání první ligy v Litoměřicích drtivě 8:1 a...

Připadá mi, že jsem v sále nejstarší, říká kapelník kultovní Mňágy a Žďorp Fiala

28. března 2024

Premium Před pár dny oslavil šedesátiny, plánuje se „dohrabat“ k dalším kulatinám a mezitím si dělá radost...

Vydří trojčata dovádějí v tropické hale zoo, úspěšný odchov se podařil potřetí

28. března 2024  12:56

Zlínská zoo představila vydří mláďata narozená koncem letošního ledna. Návštěvníci už je mohou...

Otrokovice si pořídí první radar, bude krotit rychlé řidiče v Kvítkovicích

28. března 2024  8:54

Mnoho řidičů, kteří jezdí přes otrokovickou část Kvítkovice, si nedělá hlavu s dodržováním...

Zlín odvrací semifinálový krach. Musí zlepšit zakončení, těší se na podporu fanoušků

28. března 2024  8:29

Repríza loňského finále se Zlínem, nebo překvapivá série s Litoměřicemi. Jedna věc je jistá. V...