náhledy
Na Fakultě technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně se zabývají vědci využitím zbytků vánoční ryby.
Autor: Zdeněk Němec, MAFRA
Na Fakultě technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně se zabývají vědci využitím zbytků vánoční ryby.
Autor: Zdeněk Němec, MAFRA
Na Fakultě technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně se zabývají vědci využitím zbytků vánoční ryby. Na snímku vedoucí výzkumného týmu Pavel Mokrejš.
Autor: Zdeněk Němec, MAFRA
Na Fakultě technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně se zabývají vědci využitím zbytků vánoční ryby.
Autor: Zdeněk Němec, MAFRA
Na Fakultě technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně se zabývají vědci využitím zbytků vánoční ryby.
Autor: Zdeněk Němec, MAFRA
Na Fakultě technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně se zabývají vědci využitím zbytků vánoční ryby.
Autor: Zdeněk Němec, MAFRA
Na Fakultě technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně se zabývají vědci využitím zbytků vánoční ryby.
Autor: Zdeněk Němec, MAFRA
Na Fakultě technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně se zabývají vědci využitím zbytků vánoční ryby.
Autor: Zdeněk Němec, MAFRA
Na Fakultě technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně se zabývají vědci využitím zbytků vánoční ryby.
Autor: Zdeněk Němec, MAFRA
Na Fakultě technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně se zabývají vědci využitím zbytků vánoční ryby.
Autor: Zdeněk Němec, MAFRA
Na Fakultě technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně se zabývají vědci využitím zbytků vánoční ryby.
Autor: Zdeněk Němec, MAFRA
Na Fakultě technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně se zabývají vědci využitím zbytků vánoční ryby.
Autor: Zdeněk Němec, MAFRA
Na Fakultě technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně se zabývají vědci využitím zbytků vánoční ryby.
Autor: Zdeněk Němec, MAFRA
Na Fakultě technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně se zabývají vědci využitím zbytků vánoční ryby. Na snímku vedoucí výzkumného týmu Pavel Mokrejš.
Autor: Zdeněk Němec, MAFRA