Diskuze

Jsme pro stávku, učit ale budeme, zní z většiny škol ve Zlínském kraji

Většina škol ve Zlínském kraji se ve středu nezapojí do stávky. Nechtějí dělat problémy rodičům. Počtem uzavřených škol a školek vybočuje Uherské Hradiště. Výuka odpadá i studentům gymnázií v Kroměříži a Lesní čtvrť ve Zlíně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IN

Jsme pro stávku ale nechceme přijít o denní mzdu tak budem učit ;-D

0 0
možnosti
ML

Mají slíbeno 10%, dostanou 8+2% a ono se stávkuje, strašně bych se divila, kdyby jednou učitelé řekli, že jsou spokojeni s platy.

2 0
možnosti
MV

Školy kam chodí naše dvě děti (jedna v Praze, druhá Praha západ )mají na stránkách: ...tímto oznamuje, že se NEPŘIPOJUJE ke stávce učitelů konané ve středu 6. 11. 2019 a ve škole probíhá řádná výuka dle rozvrhu.

1 0
možnosti
Foto

Souhrnem: Učitelé jsou pro stávku. Drtivá většina těch, kteří jdou zítra do škol, je pro stávku, ale nebudou kvůli tomu zavírat školu. Bohužel v tom případě si ale ani rodiče, ani vláda neuvědomí, že také "stávkují", a budou je používat jako kladivo na ty, kdo do toho šli.

1 1
možnosti
PD

Vyjádření paní Seidlové týkající se srovnání s vysokoškolskými platy by mě rozesmálo, kdyby to nebyla taková tragédie, Všechno jsou to jen hrátky s čísly - s průměry, s hrubým příjmem. Nebýt všelijakých grantů, které dofutrovávají částky určené na platy, tak jsou na tom vyučující na mnohých vysokých školách hůře než na středních.

2 0
možnosti
NM

Vaše vyjádření mě také pobavilo.

_Učitelé jsou stále pod průměrnou výší platu vysokoškolských profesí_ znamená, že učitelský plat je pod průměrem platů zaměstnanců s vyšokolským vzděláním. Ne pod průměrem učitelů na vysokých školách, tak to myšleno nebylo.

Jinak to hrátky s čísly samozřejmě jsou ;-)

0 0
možnosti