Diskuse k článku
Pečení frgálů na vlastní kůži: na tenkém těstě nešetřete s náplní
Redaktorka MF DNES si na Karlovském gastrofestivalu, který o víkendu přitáhl do valašských Velkých Karlovic odhadem 40 tisíc návštěvníků, vyzkoušela pečení vyhlášených frgálů. Jejich příprava je po nakynutí těsta mimořádně rychlá.
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Zobrazit příspěvky:
Všechny podle vláken Všechny podle času
![]() |
I98v33a66n 70K59l69í40m55e21k 9860625758796POZOR v receptu je chyba. Moc mléka na dané množství mouky. Viz třeba recept http://www.toprecepty.cz/recept/25892-prave-valasske-frgaly/ Chyba redaktorky nebo záměr výrobce neprozradit pravý recept???? |
![]() |
J31a39n 12S27o43u74k92u62p 1654204536215Ta poznámka ´musíme dodržovat, co nám schválila EU´ je mírně zavádějící, protože jste si to nechali takto schválit a zaregistrovat sami. |