Tragická dopravní nehoda se stala na ulici Objízdná v Otrokovicích u areálu firmy Continental Barum. | foto: Policie ČR

Čelní střet nepřežila mladá spolujezdkyně, tři další mladí se vážně zranili

  • 17
Po převozu do nemocnice podlehla svým zraněním mladá spolujezdkyně cestující ve voze, který v Otrokovicích dostal smyk a čelně se srazil s druhým autem. Tři další mladí lidé z obou vozidel se vážně zranili. U řidiče nabouraného auta zjistili policisté alkohol.

Nehoda se stala v Otrokovicích v pondělí po dvacáté hodině. Třiadvacetiletý řidič vozidla Seat jel podle dosud zjištěných informací vysokou rychlostí po ulici Objízdná kolem místní pneumatikárny ve směru od kruhového objezdu.

„Dostal smyk a přejel do protisměru, kde se čelně střetl s projíždějícím osobním vozidlem Škoda Octavia, které řídil sedmadvacetiletý řidič,“ popsala nehodu zlínská policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Těžká zranění utrpěli řidiči obou vozidel i pětadvacetiletá spolujezdkyně z Octavie. Žena stejného věku, která seděla na zadním sedadle vozidla Seat, svému zranění po příjezdu do nemocnice podlehla. Lehké zranění pak utrpěl čtyřiadvacetiletý spolujezdec z tohoto auta.

„Dechová zkouška u řidiče vozidla Seat byla negativní, u druhého řidiče ukázal displej přístroje hodnotu 0,37 a 0,34 promile. Předběžná škoda na obou vozidlech se vyšplhala na sto devadesát tisíc korun,“ poznamenala Kozumplíková.

Policisté po dobu vyšetřování dopravní nehody odkláněli dopravu.

„Veškeré další okolnosti, rozsah zranění a průběh dopravní nehody šetří dopravní policisté společně s kriminalisty,“ doplnila policejní mluvčí.

Nehoda se stala v Otrokovicích na ulici Objízdná poblíž kruhového objezdu.

Nehoda se stala v Otrokovicích na ulici Objízdná poblíž kruhového objezdu.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz