Diskuze

Ve skiareálech si užívají sáňkaři a bobisté, provozovatelé mezitím smutní

V paradoxní situaci se ocitli provozovatelé lyžařských areálů ve Zlínském kraji. Sen o tom, že na přelomu roku budou mít na svazích plno, se jim sice splnil – ale jinak, než si přáli. Vleky totiž stojí a na sjezdovkách pokrytých umělým sněhem se prohánějí sáňkaři a bobisté.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VF

Je fakt, že tolik lidí v přírodě jsem v životě nezažil.

A popravdě nejsem z toho rád.

Do přírody na tůry už chodím přes 40 let a rodiče mne vychovali, abych co si na hory přinesu, si přinesu i domů, abych se choval ideálně tak, aby nebylo poznat, že jsem tudy prošel a to proto, aby zvířata měla klid a další lidi co půjdou po mě, měli stejný zážitek jako já.

To co chodí teď do přírody to je děs. Jistěže to nejsou všichni, ale ta menšina je prostě děsná. Parkují, kde se dá i kde se nedá, řev po celém lese, někteří jdou a mají puštěnou hlasitou muziku, že jsou slyšet kilometr daleko o odhazování odpadků a pochcaných papírů nemluvě.

Už jim otevřte kam chodili dřív ať je zase v přírodě klid prosím.

Apel na to aby se chovali slušně, nemá cenu, tito aroganti vychovaní dobou ve stylu JÁ MŮŽU VŠECHNO, mám jen práva a povinnosti žádné se lépe chovat nebudou.

5 0
možnosti
Foto

Zakážeme lyžování, ale jiné využívání sjezdovek je oficiálně pro vládu nezajímavé. a světe div se, lidi nechali lyže doma a jezdí na čem se dá.;-D

0 0
možnosti
MZ

Cílem celého tohoto konání je likvidace života v podobě, jaké jsme ho znali a nastolení nových pořádků.

0 1
možnosti