Diskuse k článku

Na Valašsku zavoní frgály, zabijačka a halušky. Gastrofestival začíná

Valašsko zažije o víkendu jubilejní desátý ročník Karlovského gastrofestivalu. Patřit mu bude celé údolí Léskové ve Velkých Karlovicích. Přijede i michelinský šéfkuchař.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J88a78r85o17m56í31r 96H83l63u17b64e97k 9584800595657

Zeptejte se mého syna, který podniká v mlékárenství, kolik musil mít povolení, kolikrát měl týdně kontrolu z asi 40 všelijakých, státních úřadů? Nedivme se, že frgál klidně bude stát 500 K. Kdo jej za tu cenu prodá? Sýry mého syna jsou taky drahé, protože mimo obsluhy kozína a ovčína, cca 20 lidí, údržbářských pracovníků, kteří zabezpečují provoz, musí živit a platit minimálně 100, možná 200 parazitů ze státní správy. WWW Veterinar. cz. Bez státu by nám bylo minimálně 3x lépe.

0/0
4.10.2018 19:43

M59a80g61d89a56l58e43n90a 95M46o94u89č85k15o15v17á 3719788895362

Myslíte, že proto na valašském Gastrofestu stojí krajíc chleba se sádlem 60 korun?

+1/0
5.10.2018 8:27

Najdete na iDNES.cz