Diskuse k článku
Nový luhačovický festival jídla nabídne špičkové pokrmy i brouky
Kulinářské speciality z hmyzu, křenové fazolky podávané na lístku dubáčku nebo třeba dýňové cappuccino s restovanými tykvovými semínky? To všechno připraví šéfkuchaři pěti velkých luhačovických hotelů pro Food Festival Resortu Luhačovice, který se uskuteční v sobotu.
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Zobrazit příspěvky:
Všechny podle vláken Všechny podle času
![]() |
K17a27r79e89l 70C84h48r46a12s22t78i25n68a 4533174310295S nápadem vřele souhlasím, ale na brouky by mě nikdo nenalákal. To bych si raději dal kuřecí řízek s bramborem a zelenivou. Ačkoliv kdo ví, možná že budou i restovaní šváni mít úspěch. |