Diskuze

Za vodu si lidé na východě Moravy připlatí, ve Vsetíně zlevní teplo

Hospodaření domácností v regionu ovlivňují především platby za energie, vodu, teplo a další povinné poplatky. Města ve Zlínském kraji jejich výši v nadcházejícím roce většinou ponechají na stejné úrovni jako loni. Zvýšení cen ale oznámily všechny vodárny v regionu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nevím, ale taky mi přijde, že letos bylo vody dostatek možná i více než předchozí roky, tak nechápu proč se opět zdražuje. U energií jsem si už na to tak nějak zvykl, ale tam to řeším přes levnějšího dodavatele 3e, ale ta voda je rok od roku dražší, přitom mi fakt přijde, že loňský rok víceméně propršel.

0 0
možnosti

A co udělal Korec od referenda, které dopadlo jasně? Ano, jako v jiných oblastech - obrovské NIC.

4 0
možnosti

Vody bylo letos dost.. Zdrazovani vody je jen chamtivost podilniku a majitelu aby meli na ty nove predrazene a nesmyslne elektricke suv.

2 0
možnosti

Jinými slovy jeden občan přemýšlí jak odrbe druhého občana a je už jedno zda ve jménu zákona, zisku či čehokoliv jiného.

Takto se stává žití na této zemi peklem.

1 3
možnosti

Čím více budou lidé vodou, nebo čímkoliv šetřit, tím to bude dražší. Je to poněkud nelogické, ale bohužel pravdivé! Mimo jiné, mělo být zdražení k vůli tomu, že je vody nedostatek, což jak všichni vidíme, není až tak pravda. Tak je třeba vytvořit zástupný problém. Tak to je ten kapitalismus.....

1 0
možnosti