Miroslav Soukup udílí pokyny fotbalistům Slovácka

Miroslav Soukup udílí pokyny fotbalistům Slovácka | foto: Jan Karásek, MAFRA

Testovaní hráči končí, Slovácko na útočníka čeká

  • 2
Žádný z testovaných útočníků si neřekl o angažmá v prvoligovém Slovácku. Po včerejších výhrách 4:0 nad druholigovou slovenskou Myjavou a 3:1 nad výběrem hráčů z nižších soutěží z Hodonínska trenér Miroslav Soukup oznámil, že zkouška v týmu končí i pro Tomáše Vlčka a Bělorusa Jurije Markhela.

Testovaní hráči podle kouče neukázali kvalitu, o to víc Soukup věří v příchod zkušeného útočníka. Favoritem je Lukáš Magera, který ukončil smlouvu v rumunském Temešváru, mezi adepty je údajně také teplický dlouhán Libor Došek.

"Děláme všechno pro to, aby ve čtvrtek, maximálně v pátek bylo vše dořešené. Ale jednání nejsou jednoduchá. O oba kvalitní útočníky, které jsme vytipovali, je zájem i jinde," upozorňuje trenér Soukup.

V utkáních mu chyběl stoper Trousil, který dostal dva dny na dořešení záležitostí s Brnem, odkud přichází, a zraněný útočník Kerbr. Už ve 3. minutě navíc dohrál záložník Poliaček.

"První zápas vyzněl slušně výsledkově i herně. Po celou dobu jsme byli aktivní a soupeře jsme nepustili do zakončení. Z druhého utkání jsem ale zklamaný. V útoku mi chyběla kvalita. Proti takovému mužstvu musí být vidět rozdíl tří tříd, což neplatilo. Krátce jsme dokonce prohrávali," kroutil hlavou Soukup.