Jiří Kubíček. majitel firmy WSM, nového sponzora zlínských hokejistů

Jiří Kubíček. majitel firmy WSM, nového sponzora zlínských hokejistů | foto: Dalibor Glück, MAFRA

Hokejový Zlín má nového sponzora. I díky bývalému hráči ve vedení

  • 0
Nedávno se pochlubili novým exkluzivním sponzorem v podobě firmy iTouch, nyní hokejisté PSG Zlín získali dalšího významného partnera. Je jím společnost WSM, která se věnuje prodeji softwaru pro kapitálový trh a je specialistou na programování tzv. finančního robota.

Klub jej představil fanouškům během středeční akce na náměstí Míru, která byla spojená i s autogramiádou zlínských hokejistů v čele s Petrem Čajánkem.

"Stejně jako iTouch jde o nadnárodní společnost s americkým kapitálem. Firma WSM se zařadila mezi další hlavní partnery klubu," řekl jednatel PSG Zlín Patrik Kamas, podle něhož se podpora firmy pro zlínský hokej pohybuje v milionech korun.

Společnost má velké ambice

Klubu pomohl i fakt, že šéfem zlínské pobočky firmy je Martin Čech, bývalý útočník Zlína a mistr extraligy z roku 2004. Právě on pomohl společnost, která má sídlo v Praze, přivést na východ Moravy.

"Smlouvu jsme podepsali letos s opcí na příští sezonu. A nevylučujeme, že v závislosti na ekonomických výsledcích celého holdingu finanční podporu pro zlínský hokej v budoucnu ještě navýšíme," podotkl Jiří Kubíček, který je spolumajitelem společnosti WSM a ředitelem pro Evropu a Asii.

Sám hokej dříve hrával, ale kvůli zranění s ním musel skončit. Zlín zná už ze svého mládí, kdy sem často jezdil a město se mu zalíbilo.

"Líbilo se mi, že jsme se s klubem domluvili za jedno jednání, které trvalo dvacet minut. Dostali jsme na stadionu i skybox, takže se těším, až přijedu do Zlína na hokej," řekl Kubíček.