Diskuse k článku

Whisky akademie: pohled na dno sudu aneb proč na dřevě záleží

Nápoj z něj saje chuť i barvu. Sud není jen nádoba, v níž je whisky skladovaná. Sud a stopy předchozích nápojů, které do sebe jeho dřevo nasáklo, jsou pro podobu whisky klíčové. Druhý díl cyklu Whisky akademie musíme věnovat právě sudu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J84o73s35e86f 52V14o18s32i81c66k62y 4103257706673

Zase sposta kecu o sudech a o dreve . . . Nejak jste ale zapomneli na ten process samotne destilace. Z CEHO se vlastne ta whisky destiluje ? Z jake tekutiny ??

Vzdyt ani nezname samotne zakladni procesy!?

0/−3
17.3.2018 0:29

R38o58b21e58r73t 19S83e77d49l50á73r 4197802

Tento článok bol o sudoch... o samotnom pálení snáď niekedy inokedy...

+2/0
17.3.2018 11:18

P22e15t57r 28Ř48i44h46á12k 9704526307528

Tak jeste, ze sedim v irske :-)

0/0
16.3.2018 20:41

S73a59m64u65e20l 10M93a98c22h16o91l19d59a 9205907101948

Tento článek výrazně zvyšuje žízeň.

+1/0
16.3.2018 11:25

P84a45v78e93l 37V20i76t19v44a60r 7802349646679

To jo i abstinentovi. Škoda že je v tom alkohol.

0/0
16.3.2018 22:04

P16e89t15r 98K59u29č21e38r49a 5782198674160

Sedím v čekárně u lékaře a právě jsem dostal silnou chuť na whisky. Na vůni, na chuť - juj!:+)

+2/0
16.3.2018 9:16

M23i47l68a38n 52T45r17i84b16u50č57e46k 5494877564750

Opravdu " s palírny" ?

S kým, s čím.

Z KOHO, ČEHO.

+3/−1
16.3.2018 8:31

Najdete na iDNES.cz