Diskuse k článku

Whisky akademie: pět omylů o párování s gastronomií

Whisky zabije chuť pokrmu, pro spojení destilátu a jídla nemohou existovat pravidla, některé kombinace ani nemá cenu zkoušet. Seznamte se s pěti mýty o párování whisky s gastronomií a zkuste prověřené tipy na kombinaci whisky například se sýrem, lososem nebo sushi od odborníka Václava Routa.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J12i23r54k34a 69K80a82n55t78a 2869325665326

Já jsem nedávno pároval Lagavulin 16 y.o. s tučným sýrem s modrou plísní (na název si už nevzpomenu) a sušenými fíky a byla to paráda

0/0
30.3.2018 13:20

P29ř17e70m88y60s66l 23Č39e36r64n92í30k 9507884379688

Kdo si má pamatovat po whisky, co s čím párovat ;-D

0/0
24.3.2018 8:53

P95e98t93r 60H60o61r88s96k86ý 9925493748816

Nezlobte se, ale já nejraději páruji skleničku whisky s další skleničkou whisky. S kozím sýrem bych vás prohodil oknem. :)

+1/−1
23.3.2018 21:54

J83a80n 28U14l69m 7180369466342

Se přestává prodávat whiska nebo co, že do nás perou jeden článek za druhým

+1/0
23.3.2018 11:14

J76a56n 75K58a60n13t 9281908558863

Jeden z mych znamych s oblibou paruje kourovou singl malt whisky TALISKER a podobnymi typy kourovych chuti whisky s zivymi ustricemi. Nazor pana Routa na tuto kombinaci ?

0/0
23.3.2018 7:45

Najdete na iDNES.cz