

Na předpremiéře otevření restaurace U bílé kuželky v Praze jsem si připil s Honorary Connoisseurem č. 13 panem Davidem Suchařípou (vpravo).
Autor: Václav Berka/Week of Life
Uvařit si vlastní várku je snem každého milovníka piva. Podařilo se to i Mirkovi Pojzlovi a jeho přátelům.
Autor: Václav Berka/Week of Life
Téměř polovina piva opouští pivovary Plzeňského Prazdroje v KEG sudech. Takhle to "jede" na automatické lince v Radegastu v Nošovicích.
Autor: Václav Berka/Week of Life
Emeritní vedoucí stáčíren Jirka Tomec čepoval pivo z dřevěného sudu se stejnou láskou pro každého z více než 200 tisíc lidí, kteří loni pivovar navštívili.
Autor: Václav Berka/Week of Life
Brand team značek Pilsner Urquell a Master žene do plného tempa jeho šéf Karel Kraus (vlevo).
Autor: Václav Berka/Week of Life
Takhle slaví padesátku jeden z nejlepších výčepních piva Pilsner Urquell v České republice pan František Šlapák z tankové restaurace U Reinerů v Táboře.
Autor: Václav Berka/Week of Life
Náměstí Republiky v Plzni dnes zdobí tři nové zlaté kašny, a když se chystá na oslavu Vánoc, umí se celé náměstí i radnice krásně nalíčit.
Autor: Václav Berka/Week of Life
Jsem mladá psí dáma Colombína a víkend je pro mne časem oblíbených procházek po zasněžených loukách na chalupě v Nezdicích.
Autor: Václav Berka/Week of Life
Pavel Horvát a jeho spoluhráči pečlivě kontrolují dokvašování piva Gambrinus pod dohledem zkušeného Hlavního sládka Jana Hlaváčka.
Autor: Václav Berka/Week of Life