náhledy
Pěstební proces, ověřený po dvě stě let, se dodržuje pečlivě. Do pařeniště se smí nanejvýš se svíčkou.
Autor: Profimedia.cz
Janet Oldroydové Hulme je nejznámější rebarborovou tváří hrabství Yorkshire.
Autor: Profimedia.cz
Tradici zachovává i Jonathan Westwood.
Autor: Profimedia.cz
Rychlená rebarbora Yorkshire proslavila.
Autor: Profimedia.cz
Produkce rychlení rebarbory je především dřina.
Autor: Profimedia.cz
Je to práce pro tvrdé chlapy.
Autor: Profimedia.cz
Tam uvnitř je rebarborová svatyně.
Autor: Profimedia.cz
Pařeniště jsou praktická stejná jako před dvě stě lety.
Autor: Profimedia.cz
Rychlená rebarbora je sladší, jemnější, stonky jsou měkčí.
Autor: Profimedia.cz
Z Yorkshire se vyváží nejen do Londýna a Paříže, ale též například do New Yorku.
Autor: Profimedia.cz
Rychlená rebarbora prostupuje celou yorkshirskou kuchyní.
Autor: Profimedia.cz
Rebarbora se dává například do koláčů a dezertů.
Autor: Profimedia.cz