Diskuze

Extrémní gastronomie: Housenky mopane se vymačkávají jako zubní pasta

Ony larvy martináčů patří k druhu Gonimbrasia belina a v Africe jsou velmi vítaným zpestřením jídelníčku. Dvanácticentimetrové housenky s vymačkanými vnitřnostmi slouží jako základ celé řady pokrmů, ovšem kvůli své specifické chuti nejsou pro každého.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ID

Kdo vi jak chutna uschla begonie?

1 0
možnosti
VV

Chcípu smíchy...to fakt nevim, to jsem nechutnala, i když ráda ochutnám kde co. Akorát vím, jak smrdí pelargoinie / muškát ;-D

0 0
možnosti
LN

L37a85d39a 48N24o37v68a49k

28. 1. 2018 21:06

jestli chuťově připomínaj uschlou begónii, tak to je mi už vše jasné.. Begóniemi se totiž běžně živim...

10 0
možnosti
LH

Lidi už roupama neví, co by snědli. A čm bohatší, tím hůř...

0 2
možnosti
Foto

J57a15k85u45b 46J43u52d13a47s

28. 1. 2018 21:01

Ochutnal jsem. Moc dobré to nebylo.

0 0
možnosti
KL

spravne prase vsechno spase

0 0
možnosti
Foto

I37v63a91n 68M59a33r46e90k

28. 1. 2018 20:19

Přeji autorovi článku dobrou chuť, a gurmánský zážitek při konzumaci této delikatesy.8-o

6 0
možnosti
MS

Fajn, já přesto raději si dám ten vepřový řízek:-P

7 0
možnosti
MK

Doufám, že u tohoto druhu gastronomie se toleruje, když se neznalý člověk při pohledu na první porci prostě poblije.

4 0
možnosti

Naopak. Lidské zvratky jsou těmito kulináři vhodným doplňkem stravy. A co teprve psí lejno, to je evidentně ta pravá extrémní gastronomie...

0 1
možnosti
KF

V tomhle kulinářském seriálu spíš slabší čajík :-) ale upřímně řečeno, doufám, že se nedožiju doby, kdy bude na výběr jen housenka nebo hlad.

8 0
možnosti