Diskuze

Lepší ochrana hranic, podpora malých firem: TOP 09 a STAN zahájily eurokampaň

Posílení ochrany hranic Evropské unie, proevropské směřování nebo podpora malých a středních firem z evropských fondů jsou hlavní body programu, se kterým se bude v evropských volbách ucházet o voliče koalice STAN, TOP 09 a dalších subjektů. Na programové konferenci koalice v Praze to uvedli první dva kandidáti Jiří Pospíšil (TOP 09) a Stanislav Polčák (STAN).
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak očividně budou součástí nejsilnější frakce, díky které třeba Roithové z KDU v době své slávy prosadila mnoho ochranných známek pro regionální výrobky. mám pocit, že dokonce nejvíce ze všech. od té doby již nikdo tak úspěšný v jednáních v EP nebyl. Nicméně je úplně jedno zda někdo bude volit je nebo lidovce aby subjekty se stejnou ve stejných lavicích a tedy u stejného programu.

Možná snad jen že KDU co by čistší lidovci mají ve své frakci silnější pozici jak tito dva.

Podle mého se právě tito tři měli už dávno spojit v jednu stranu. Stejně mají téměř totožný program.

0 0
možnosti
VK

V83í23t 49K29o46u95b86a

2. 5. 2019 14:11

Přestaňte pořád někoho podporovat. Postavte za ty prachy slušné silnice a železnice, podnikatelé si poradí sami. Nesmyslné dotace již rozvrátili několik fungujících odvětví v této zemi.

0 1
možnosti

Hm když ty silnice a železnice se staví právě z těch podpor;-D;-D

0 0
možnosti
RK

Kalouskovi jsme kdysi byli vdecni za spolecne zdaneni manzelu. Palec nahoru. Ale to vladnul se socanama. Pak velmi otocil doprava. A jeho antizamestnanecka retorika vygradovala k extremu. Mam v hlave jen jeho tri vyroky a jen kvuli tem je treba , aby TOP09 padla. Definitivne. Jeho volicum to neuskodi, hodi to ODS. Ale TOP09 musi proste padnout. Zatrest.

1 0
možnosti
PH

P88e40t12r 26H45a12j55n49e98r

25. 4. 2019 12:50

Pro někoho asi budu sluníčkářem, havloidním dobroserem, vítačem. A na to, že i u nás na Šumavě je nemálo poboček Pražské kavárny, jsem hrdý.

Populistickým blábolem o ochraně hranic ztrácí TOP 09 i STAN své vlastní voliče. Pro mne to byly v současnosti téměř jediné volitelné strany, Piráti jsou podle mého nečitelní, Zelení se bohužel sami snaží odradit voliče (a to říkám se smutkem, Zelené jsem doteď volil už mnoho let).

Je škoda, že právě stranám TOP 09 a STAN nedochází, že nikdy v dějinách žádná zeď (ať už Berlínská zeď nebo mexická zeď kačera Donalda...), žádná železná opona, žádná hranice mezi lidmi NIKDY nepřinesla nic dobrého.

Držím těmto dvěma stranám i jejich voličům palce, aby se tyto strany ze svého těžkého populismu probraly.

1 1
možnosti
MZ

Každý má na svůj názor samozřejmě nárok. Ale doufám, že máte na dveřích domu alespoň zámek ;-). Já jen, že dveře do Evropy jsou společné.

1 0
možnosti
Foto

Tedy netušil jsem, že se někdo jmenuje pan TOP s číselným kódem 09 (asi jako agent 007) a jiný je pan STAN.

Pokud ano, pak pánové opravdu zahájili.

Jestliže ale jde o ty obskurní politické subjekty, tak ty zahájily.

Fakt musí být šílený nedostatek pisálků, když si redaktor, korektor atd nevšimnou takové hrubky. No nic, příště třeba SACHÁJYLI.

Jó vytečkovat tady vulgaritu to by se vědělo hned.

2 0
možnosti
MZ

Neopravit hrubku za celé dopoledne je ostuda celé redakce.

1 0
možnosti
TP

Polčák, Niedemeyer, Štětina a Pospíšil hlasovali v aktuálním volebním období pro ty největší svinstva, co EU vyplodila. A to i tehdy, kdy to bylo vyloženě proti našim zájmům.

2 0
možnosti
MZ

Tahle sebranka by prodala i vlastní mámu :-/.

2 0
možnosti
MZ

Docela drzost. Kvótařm nevěřím ani nos mezi očima. Tihle zastupují jen sebe.

3 0
možnosti
JS

J82a48n 89S63o55u17č54e29k

25. 4. 2019 6:54

Jak v reálu europoslanci této pidistrany, pokud se tedy vůbec do europarlamentu dostanou, lepší ochranu hranic EU prosadí? To by mě celkem zajímalo. A dát si jako programový bod proevropské směřování je docela trapné a nicneříkající.

3 0
možnosti
LF

Ti dva PosPol to určo zařídí.;-D;-D

2 0
možnosti

Domnívám se, že už dost bylo pánů Pospíšila a Polčáka s jejich prázdnými řečmi a nejlepším by bylo, aby ve volbách totálně propadli.

4 0
možnosti