Diskuze

Havlovské srdce a Smetanova Vltava: ODS vstoupila do ostré fáze kampaně

Méně byrokratickou a pružnější Evropskou unii chce prosazovat Jan Zahradil, volební lídr ODS v nadcházejících eurovolbách. ODS odstartovala závěrečnou kampaň do Evropského parlamentu. Místo měsíce jí k tomu svítilo srdce podobné tomu, které kdysi zářilo Pražanům nad Hradem. Celý mítink pak zahájila Smetanova Vltava.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já je volit nebudu, Pro mě jsou příliš skeptičtí. Nicméně bych chápal pokud je budou volit všichni kritici co chtějí Unii reformovat více k původním principům.

Dle mého jejich frakce AECR je dlouhodobě ukotvena a má program, který nechce nic pouze bourat. Což je podstatný rozdíl proti rozhádané ENF kam se hlásí i SPD.

K tomu bych přidal, že Zahradil získává celkem výrazný post ve frakci a tedy silnou pozic pro prosazení zájmů ČR ve frakci.

Za mě jsou volitelnější jak SPD , které očividně v ENF bude jen brát peníze za posty . (Podobně jak Svobodní) nebo ANO, které hájí více zájmy Agrofertu jak ČR.

0 0
možnosti
Foto

ODS chce zmírnit tlak na zavádění €ura?;-D

To je přeci strana stranicí podnikatelům a živnostníkum... Tak proč mi kamarád obchodník neustále brečí "už abychom měli €uro", takhle je to obchodování s Evropu nesnesitelné?

Sbližuje se snad ODS s populismem typu SPD?;-D

1 1
možnosti

"Jsme srdcem Evropy, máme plán, jak Evropu vyvézt z krize". Pane Fialo, uberte, krize vám hrozí v ODS, vy jako obvykle nevidíte dopředu a vidíte jen co vidět chcete.

Začněte u sebe, mnoho času nezbývá. !!

0 0
možnosti

To již chtějí jednomu otrávit i Smetanovu Vltavu? Smetana byl před Havlem a bude i po něm, nelze spojovat takového velikána s Havlem! Uže jste otrávili krásná místa, jako kje letiště, Národní divadlo. To opravdu stačilo!

2 0
možnosti

"...my v ODS máme plán, jak Evropskou unii z této krize postupně vyvést. Vám jsem to, občané ČR, ještě vysvětlit neuměl, ale ti hlupci v Bruselu to určitě pochopí", řekl Fiala ;-D

0 0
možnosti

Nepomůže ani havlovské srdce ani Smetanova Vltava.

Proč?

Zorali, zorali co se dalo,

přitom orání se kolečko polámalo.

Lepší to nebude modří ptáci,

neumíte odvést dobrou práci.

Mnoho občanů vám věří málo,

nemnoho úsilí vás to stálo.

2 2
možnosti

Nedělní chvilka poezie?

1 0
možnosti

Věčný europoslanec a zároveň euroskeptik Zahradil jde opět do voleb EP. Po dlouhých letech , kdy měl z našich poslanců druhou nejhorší docházku a přezdívku pan Neviditelný najednou dostává jeho mandát smysl. Teď chlapci z ODS přišli s vizí, která změní celou Unii. Bravo!! Bravo!!

3 1
možnosti

Takže zatímco vítačští TOPáci v rámci předvolebního guláše prý budou bedlivě střežit vnější hranice EU, tak ODS se pro změnu zaštiťuje Havlem, který v roce 1991 proti jejímu vzniku dělal, co mohl, a i později se ji snažil vyšachovat nebo aspoň oslabit, co to šlo.

Jakých názorových veletočů se u těchto upadajících stran ještě dočkáme?

4 3
možnosti

Jak chce Zahradil v eurokolchozu něco prosadit? On nebo některý jiný poslanec EP může nějaký zákon navrhnout? To může udělat jen Nejvyšší sovět - vlastně Evropská komise....

2 1
možnosti
Foto

ODS vyvede EU z krize ?

Zase jsem poprskal klávesnici.

12 2
možnosti