Diskuze

Co volby, to porážka. ČSSD má obrovský problém, varují politologové

Výsledky českých eurovoleb nejsou překvapivé, pro vládní ČSSD jsou však debaklem, shodují se politologové. Vítězné hnutí ANO podle nich nedokázalo zúročit svou rozsáhlou kampaň a zmobilizovat všechny své voliče.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

M42i63l14a51n 36V89o34l64e48k

27. 5. 2019 18:08

Hlavní problém ČSSD je, že se pomlouváním ANO zoufale snaží zalíbit voličům, kteří ji stejně nikdy volit nebudou. Program 'anitbabiš' mají jiné strany rozjetý mnohem lépe. Kdyby naopak s ANO spolupracovala, ale nabízela variantu 'bez problémů pana Babiše', tak by ke dnu nespadla.

0 0
možnosti
PM

P13e78t53r 17M35i73c35h71a79l

27. 5. 2019 22:19

Program 'anitbabiš' neexistuje. To je jen výplod Burešova PR týmu. A spolupráce s ANO nemůže ČSSD pomoci, to jasně poznali v minulém volebním období.

0 0
možnosti
Foto

ČSSD ještě nedosáhla svého dna. Pokud by se tak stalo, nemohly by se dít všechny ty věci okolo.

0 0
možnosti
RM

ČSSD je mnoho co vytknout. Ačkoli názorově asi budu prezentovat menšinu, tak mně není příjemné ten závod o to, kdo navrhne větší výdaje, tedy měl by zde být přítomný akcent na šetření, dále mi chybí silná podpora boje se suchem, kde by bylo možné prosadit od ataku na hloupé osazování půdy, její členění, výsadbu vhodných stromů, budování mokřadů a rybníků a také mě velmi silně vadí, ta tupá podřízenost americkým jestřábům od horlivého uznání Guadia ve Venezuele za prezidenta, úporné mlčení v přípravách na válku proti Iránu, vyskakování na Huawei, úslužný přístup odebrání amerických vrtulníků bez soutěže apod. V zásadě i soc. dem. poklonkuje těm co vodí otevřhubu Trumpa, což je dosti ponižující stav.

0 0
možnosti
PM

P35e29t59r 29M33i66c62h18a47l

27. 5. 2019 22:22

A nevadí ti, že si silně protiřečíš?

0 0
možnosti
DL

At se to někomu líbí, nebo ne, tak od Paroubka to s nima jde jenom z kopce. Paroubka jsem nesnášel, ale uměl to.

0 0
možnosti
Foto

J21a18n 52Č57e91r95m73á61k

27. 5. 2019 15:28

nemyslím si, že by to bylo Paroubkem. I ten rozhazoval na všechny strany, jak to sosani a nyní i Bureš dělají vždycky. Volby platí z eráru a uplácí voliče, byť Bureš rozhazuje nyní zdaleka nejvíc...

tehdy však byla jiná situace... politická, mezinárodní ií hospodářská...

Ostatně, už jsme zapomněli, jak Paroubek sliboval výnosy z ČEZu, které projedl už rok před tím?...

Nebylo to Paroubkem... Ostatně i Paroubek už potom vyhořel všude, kam přišel... Včetně uloupené ČSNS později přejmenované na LEV 21...

1 0
možnosti
MK

Socani jsou marní a chybí jim pud sebezáchovy. Myslí si, že lidi uplatí rozdáváním na všechny strany, ale vlastně rozkrádají stát.

3 0
možnosti
JP

Dostali polibek smrti od Zemana, když se na jejich sjezdu vychloubal, jak je bude v příštích volbách volit.....;-D Ve finále je stejně asi nevolil, ale svůj účel to splnilo....EU

1 0
možnosti

ČSSD spáchala politické harakiri už v okamžiku, kdy znovu vstoupila do koalice S Burešem. Je zatím nejspíš nějaký politický masochismus, lézt neustále do chomoutu s někým kdo mě plánovitě vysává. Takže teď už bude jen klesat a klesat a klesat a .....

5 0
možnosti
DB

Nejenom spojenectví s STBákem, ale i neustálé ignorování dluhu vůči dědicům pana Altnera a také personální impotence je tlačí mimo zorné pole voličů. A ta jejich ministryně sociálních věcí??? To už je jenom prudce jedovatá třešnička na jejich dortu neschopnosti.

8 0
možnosti
MF

Zeman si splnil svůj cíl a mohl by přestat nám otravovat život.

2 2
možnosti
JN

J31a30n 12N58o43v37á26k

27. 5. 2019 13:26

Soc dem jiz davno ztratili ty volice, ktery jde o socialni a demokraticky stat. Jsou spolkem lidi, kteri touzi po korytkach, anebo alespon po verejnych zakazkach. Jsou na odchodu.

2 0
možnosti
OM

levicovej REBEL v Babisove vlade... Tak to je presne to, proc CSSD zanikne. Misto SVE hrdosti a sve politiky dela nikoliv rebela ale saska a uzitecneho idiota Babisovu agrohnuti. Co je jeste desivejsi ze VLADNI strana prohlasuje ze bude REBEL ve vlastni vlade. Ma to uplne stejnou logiku jako kdyz Sobotka sel s pracujicim lidem na protestni akci za zvysovani mezd a pritom ON byl premierem te vlady proti ktere protestoval. Proboha ja vam nevim ale CSSD je skutecne stranou hlupaku tak jak to ukazuji uz od nastupu andreje babise do politiky? Fakt jim zanik preju a doufam ze tato kryptokomunisticka strana vypadadne nadobro z politiky.

4 0
možnosti