Diskuze

U Zubrnic zprovoznili další část zrušené trati známé z filmu Páni kluci

Historický motoráček Zubrnické museální železnice se dostal opět o kus dál. Sdružení obnovilo další část zrušené trati, která dříve vedla z Velkého Března až do Úštěku. Nyní jsou její poslední zastávkou Zubrnice a nejbližším cílem nadšenců je protáhnout koleje do Lovečkovic.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Super, na tuhle trať mám pěkné vzpomínky ☺

0 0
možnosti

P42e77t82r 50F79e63i12g88l

21. 11. 2019 11:07

Vřele doporučuju tento výlet absolvovat, je to fakt krásný. Tady jsem si částečně splnil to, co jsem si přál už jako malý a chvíli řídil vlak :-)

0 0
možnosti

P15e39t98r 63S85e73v88e44r24a

21. 11. 2019 1:30

Pokud si dobre pamatuju, tak jsem si na teto trati pred mnoha lety "koupil" prazec :)

0 0
možnosti

Pamatuji tam provoz. Parní mašina a jeden vagon. Na zastávce vylezl umaštěný mašinfíra v modrákách, prodal lístky, vlezl do mašiny a odjezd. Paráda.

1 0
možnosti

na konci 70 let jsme šel s tátou po této trati kousek za Úštěkem. pořád jsem se rozhlížel jestli nepojede vlak. Táta tenkrát řekl, že tady už vlak nikdy nepojede. Doufám, že to "nikdy" jednou nebude platit. Jste frajeři pánové, přeji hodně dalších metrů a kilometrůR^

10 0
možnosti
Foto

Rad ctu podobne zpravy. Kez by jich bylo vic. Drzim palce !

4 0
možnosti

Nevím, jestli se radovat z toho, že někdo s obrovským úsilím opraví kus zrušené tratě, nebo být spíš smutný z toho, že pro stát jsou lokální tratě na okraji zájmu.

Ale bylo by skvělý, kdyby se jednou podařilo dojet do Úštěka. R^

2 0
možnosti

Krásné místo, fajn lidé, rád tam jezdím a vřele doporučuji to i ostatním. A před zápalem a pracovitostí lidiček, kteří tam makají na obnově trati a muzejním provozu, veliká poklona a klobouk dolů... Před nedávnem končily koleje v asfaltu hned za nádražím v Zubrnicích a dneska už to je trať...

12 0
možnosti