Ilustrační snímek

Ilustrační snímek | foto: Radek Cihla, MAFRA

Zloděj si navlékl dvanáct kusů oblečení, za týden ho chytili třikrát

  • 11
Ochranka mosteckého supermarketu přistihla během týdne třikrát stejného zloděje, který se přímo na těle snažil pronést větší množství zboží. Navlékl na sebe například dvanáct kusů oblečení a myslel, že s ním nepozorovaně projde přes pokladnu.

„Koncem dubna si v kabince oblékl dvoje tepláky, osm kusů triček a dvě mikiny, vše v celkové hodnotě 3 757 korun. Prošel pokladnou, kde byl zadržen. Některé zboží poškodil,“ uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

O víkendu přišel znovu, tentokrát ale změnil sortiment. „Za opasek si ukryl tři lahve značkového alkoholu v hodnotě 2 200 korun. Prý pro sebe, protože chce slavit narozeniny. I při této krádeži ho zadrželi pracovníci ostrahy,“ poznamenala mluvčí.

Do třetice zloděj do prodejny zavítal v pondělí po šesté hodině ráno. „Oblékl si tři trika a tenisky. O něco později skončil v policejní cele,“ dodala Světláková.

Hodnota zboží, které chtěl sedmadvacetiletý zloděj ukrást, se vyšplhala celkem na 6 762 korun. Policie ho nyní ve zkráceném řízení stíhá za krádež.