Diskuze

Pod Bílinou povede 1 300 metrů dlouhý tunel, shodli se silničáři a město

Pod Bílinou na Teplicku povede zhruba 1 300 metrů dlouhý tunel. Shodly se na tom Ředitelství silnic a dálnic a město, kterým denně projede 20 tisíc aut. Bílina leží na hlavní silnici I/13, která propojuje aglomerace pod Krušnými horami. Navržený tunel vede přibližně od železniční stanice před areál lázní Kyselka.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak ona je čtyřpřuhová třináctka. Jsem si nevšiml těch dvou pruhů od Chomutova na Ostrov. Asi blbě vidím.

0 0
možnosti

Tak to Kyselce strhne pramen a bude vymalováno.

1 0
možnosti

V50í74t 88M14r11h11a37l

5. 11. 2019 15:20

Úplně to samé mě napadlo také.

0 0
možnosti
Foto

Sorry jako, ale považovat ze ekonomičtější variantu tunelu pod městem o délce 1,3 km, která by stála polovinu toho, co obchvat několikanásobně delší a který by dopravně obsloužil i okolní obce, tak to jsou počty hodné Nobelovy ceny. A ještě vyzdvihovat jak se ušetřilo... názor přesně odpovídá silničáři uvedenému v titulku, zařazenému dle katalogu prací 2.01.02, ve 3. platové třídě... A napadlo někoho jak se bude řešit smog z tunelu? Bude uprostřed Bíliny komín od ventilace a bude splňovat všechny limity, když Bílina je díky Radovesické výsypce městem s častou inverzí? Vždyť ani Praha si neví rady se smogem z Blanky :D... A to nemluvě o výjezdu z tunelu u Lázní a Bořně, kde je alespoň trochu normální přírody... A jak tato varianta vyřeší zácpy, co se dělávaly, když jsem v Bílině bydlel, ve směru z Břežánské, když měli šachťáci padla? ... Kopat tunel v nezpevněných naplaveninách pod úrovní a v sousedství řeky... to rovnou odkloňte řeku a jezděte ve vybetonovaném korytě... kvíkvétikvé :(

0 2
možnosti

J93i55ř92í 75Z41ý86k39a

4. 11. 2019 20:18

tak důvody, proč "někdo dělá něco špatně" se hledají snadno, ale nenapsal jste tu, jak by se to tedy mělo řešit, dle Vás, správně.

2 0
možnosti

Jelikož tamtudy občas jedu, tak nějaké řešení vítám. Klasický obchvat tam bohužel nejde, není kudy a tak mají na výběr jenom most nebo tunel. No a jelikož Most je jen pár kilometrů daleko a tunelování je na severu Čech na denním pořádku, tak se mi to zdá jako optimální řešení :-)

Problém ale je, že k tomu nebude třeba vykupovat pozemky ... jak se tedy na tom někdo napakuje? :-)

4 1
možnosti