ilustrační snímek

ilustrační snímek | foto: Policie ČR

Při nehodě traktoru zemřeli muž a žena. Policie neví, proč se převrátil

  • 3
Dva lidské životy si v sobotu v podvečer vyžádala dopravní nehoda na Děčínsku. U obce Dolní Habartice se měl z dosud nezjištěných příčin převrátit traktor, pod jehož koly nalezli smrt dva lidé. Na místě zasahoval i vrtulník letecké záchranné služby, do Ústí nad Labem se ale vracel prázdný.

„Těsně před 18. hodinou jsme přijali oznámení o tom, že v katastru obce Dolní Habartice na Děčínsku došlo k nehodě traktoru mimo komunikaci. Bohužel došlo k úmrtí dvou osob,“ sdělila policejní mluvčí Alena Bartošová s tím, že se jednalo o osoby, které traktorem cestovaly.

Událost vzápětí potvrdil i mluvčí krajských záchranářů Prokop Voleník. „Muž a žena, kteří traktorem cestovali, bohužel utrpěli vážná zranění neslučitelná se životem, kterým na místě ihned podlehli,“ řekl.

Co přesně se stalo, nyní bude předmětem vyšetřování policistů. Ti dál zůstávali společně s hasiči na místě tragické události. „Okolnosti nehody jsou předmětem dalšího šetření,“ dodala Bartošová.

Při nehodě traktoru v Dolních Habarticích na Děčínsku zemřeli dva lidé.

Při nehodě traktoru v Dolních Habarticích na Děčínsku zemřeli dva lidé.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz