Diskuze

Píšu o lásce za časů ekologické krize, říká blogerka o kompostovatelné knize

Před dvěma lety Veronika Kučerová z Loun vydala knižně veselé příběhy o svém zahrádkaření. Čtenáři ji znají jako Slámu v botách. Nyní na knižní trh vypustila svou druhou knihu. V ní otevřeně vypráví, jaké to je, když se jeden z partnerů vydá za svými sny a ten druhý se musí přidat, nebo odpojit.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P60e29t42r 86S17k94á55l61a

23. 12. 2019 10:36

řekl bych, že jsou to poněkud nepromyšlené plány, stavba svépomocí, děti, manžel dojíždění,pěstování vlastního jídla, ještě by mohla ve volném čase pálit cihly a jako Greta řešit klima, člověk musí někdy některé plány odsunout, nebo se to projeví na jeho duševním zdraví

0 0
možnosti

Dá se použít i jinak než do kompostu? Před četbou? -:)

1 0
možnosti

Stylem bio žili i moji prarodiče. Dnes to je vhodné pro masochistu a i to jedině v případě, že je finančně zajištěn z jiných zdrojů.

1 0
možnosti
Foto

Fandím Vám, jednou se Vám to bude hodit, až budou obchody plné nepoživatin, vlastně už jsou. Někteří lidé raději zemřou, než by si uvědomili, že planeta není perpetuum mobile.

0 1
možnosti

P40e36t42r 21L40o40r62e96n36c

23. 12. 2019 7:58

"Už jenom manželovo dojíždění do práce v Praze je ekoprůšvih, který jsme zatím nevyřešili."

Já paní plně věřím, však ona mu ho brzy vyřeší.;-)

5 0
možnosti

Chtel jsem napsat "chudak manzel". Ale asi se mu to libi, jinak by s takovou bl.kou nezil.

3 0
možnosti

No...anebo ne ještě třetí cesta, která tentokrát nevede do pekel. Žena si může provozovat své koníčky a muž své. Nemusí přeci nutně sdílet to samé. Ro je jako kdybych nutil svoji přítelkyni ať se mnou chodí cvičit, nebo na běžky, jinak se naše cesty budou muset rozejít. Strašnej nesmysl :)

0 0
možnosti

Ano, ale tato dáma je dle svých odpovědí sebestředný sobec, který vidí jen to své. Ale když to jejímu manželovi nevadí, je to jeho věc.

8 0
možnosti