náhledy
Restaurace KD Na rozcestí v Dobroměřicích u Loun bojuje proti plýtvání jídlem. Účtuje si 50 korun za nedojedený talíř.
Autor: Ondřej Bičiště, MF DNES
Restaurace KD Na rozcestí v Dobroměřicích funguje na principu all you can eat. Za dopředu stanovenou sumu, tady je to 97 korun, můžete sníst, kolik jídla chcete.
Autor: Ondřej Bičiště, MF DNES
Restaurace KD Na rozcestí v Dobroměřicích funguje na principu all you can eat. Za dopředu stanovenou sumu, tady je to 97 korun, můžete sníst, kolik jídla chcete.
Autor: Ondřej Bičiště, MF DNES
Nesníte v restauraci celou porci? Čeká vás pokuta 50 korun.
Autor: Ondřej Bičiště, MF DNES
Restaurace KD Na rozcestí v Dobroměřicích na Lounsku účtuje pokutu 50 korun za nedojedené jídlo ze samoobslužného pultu.
Autor: Ondřej Bičiště, MF DNES
V dobroměřické restauraci si lidé mohou odnést na talíři libovolně velkou porci jídla.
Autor: Ondřej Bičiště, MF DNES
V dobroměřické restauraci je samoobslužný pult, ze kterého si lidé mohou odnést na talíři libovolně velkou porci jídla. A pak se sem třeba ještě několikrát vrátit pro přídavek. Podmínkou ovšem je, že až budou talíř po jídle odevzdávat, nezůstanou na něm zbytky, jinak zaplatí 50 korun. To se však prý často nestává.
Autor: Ondřej Bičiště, MF DNES
Když dojíte, nádobí odnesete k okénku u kuchyně, kde si ho převezme jedna paní. A pokud vás vyhodnotí jako hříšníka zralého k pokutování, nahlásí vás vedle k pokladně, kde si pak připlatíte padesát korun k předem dané necelé stovce.
Autor: Ondřej Bičiště, MF DNES
V dobroměřické restauraci je samoobslužný pult, ze kterého si lidé mohou odnést na talíři libovolně velkou porci jídla. A pak se sem třeba ještě několikrát vrátit pro přídavek. Podmínkou ovšem je, že až budou talíř po jídle odevzdávat, nezůstanou na něm zbytky, jinak zaplatí 50 korun. To se však prý často nestává.
Autor: Ondřej Bičiště, MF DNES
Za dopředu stanovenou sumu, tady je to 97 korun, můžete sníst, kolik jídla chcete.
Autor: Ondřej Bičiště, MF DNES
V dobroměřické restauraci je samoobslužný pult, ze kterého si lidé mohou odnést na talíři libovolně velkou porci jídla. A pak se sem třeba ještě několikrát vrátit pro přídavek. Podmínkou ovšem je, že až budou talíř po jídle odevzdávat, nezůstanou na něm zbytky, jinak zaplatí 50 korun. To se však prý často nestává.
Autor: Ondřej Bičiště, MF DNES
V dobroměřické restauraci je samoobslužný pult, ze kterého si lidé mohou odnést na talíři libovolně velkou porci jídla.
Autor: Ondřej Bičiště, MF DNES
V dobroměřické restauraci je samoobslužný pult, ze kterého si lidé mohou odnést na talíři libovolně velkou porci jídla.
Autor: Ondřej Bičiště, MF DNES
Nesníte v restauraci celou porci? Čeká vás pokuta.
Autor: Ondřej Bičiště, MF DNES
Restaurace KD Na rozcestí v Dobroměřicích u Loun bojuje proti plýtvání jídlem. Účtuje si 50 korun za nedojedený talíř.
Autor: Ondřej Bičiště, MF DNES
Restaurace KD Na rozcestí v Dobroměřicích funguje na principu all you can eat. Za dopředu stanovenou sumu, tady je to 97 korun, můžete sníst, kolik jídla chcete.
Autor: Ondřej Bičiště, MF DNES
V dobroměřické restauraci je samoobslužný pult, ze kterého si lidé mohou odnést na talíři libovolně velkou porci jídla.
Autor: Ondřej Bičiště, MF DNES
Restaurace KD Na rozcestí v Dobroměřicích funguje na principu all you can eat. Za dopředu stanovenou sumu, tady je to 97 korun, můžete sníst, kolik jídla chcete.
Autor: Ondřej Bičiště, MF DNES
Restaurace KD Na rozcestí v Dobroměřicích funguje na principu all you can eat. Za dopředu stanovenou sumu, tady je to 97 korun, můžete sníst, kolik jídla chcete
Autor: Ondřej Bičiště, MF DNES
V dobroměřické restauraci je samoobslužný pult, ze kterého si lidé mohou odnést na talíři libovolně velkou porci jídla. A pak se sem třeba ještě několikrát vrátit pro přídavek. Podmínkou ovšem je, že až budou talíř po jídle odevzdávat, nezůstanou na něm zbytky, jinak zaplatí 50 korun. To se však prý často nestává.
Autor: Ondřej Bičiště, MF DNES
Rozhovor a návštěvu končíme zhruba v půl jedné. V sále je pořád plno. Podle Voříška jsme však s fotografem měli přijet spíš v pátek. „Pátky jsou vyloženě mela. Máme totiž řízek nebo buchtičky s krémem,“ podotýká.
Autor: Ondřej Bičiště, MF DNES
V restauraci zaplatíte padesátikorunovou pokutu za zbytky
V restauraci zaplatíte padesátikorunovou pokutu za zbytky
Autor: iDNES.tv