Diskuze

Roudnická firma začne chrlit statisíce respirátorů měsíčně. Spekulanty odmítá

V roudnické firmě Pardam, která vyvíjí a vyrábí produkty s nanomateriály, chystají stavbu nového závodu čistě jen na respirátory, které nyní nejsou kvůli obavám z koronaviru k sehnání. „Od příštího týdne budou k dispozici ve dvou internetových obchodech,“ říká Jan Buk, ředitel a spolumajitel společnosti.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KM

Když čtu tu diskuzi zde ,přemýšlím co budete dělat až budete mít prvního pacienta s coronavirem,dlouhodobě žiji v Nizozemí kde k dnešnímu dni máme potvrzené 4 nakažené,ale nepředvádíme to co vy v Čechách[>-]

1 1
možnosti

Ve Strančicích před lekarnou velká cedule s nápisem: "Rouška ani respirátor není, pořiďte si něco na uklidnění!"

1 0
možnosti
PB

Raději si týden poležím v posteli, než běhat po ulicích s respirátorem.

0 0
možnosti
JV

J40a11n 29V67i95j41a61n

29. 2. 2020 11:51

Dokážou mně vytočit nevychovaní primitivové, kteří někam přijdou nebo nastoupí do MHD a první co udělají, začnou nevychovaně chrchlat kolem sebe, čím víc tím líp. Takže především těm respirátor povinně a navíc PŘILEPIT tak, aby se nedal oddělat!

5 1
možnosti
Foto

Se stejně divím, že ještě někoho nenapadlo oslovit Chucka Norrise. Stačil by jeden kop z otočky a bylo by po problému :)

3 1
možnosti
JG

Musel by si však z jiného seriálu půjčit Bobyho Sixkillera ;-D

Ono ty potvůrky musí nejdřív někdo vystopovat.

0 1
možnosti
VV

Výborně, aneb když vypukne zlatá horečka, prodávejte krumpáče.

6 1
možnosti
JF

J23a96n 73F37i26s96c86h14e58r

29. 2. 2020 12:52

Na internetu respirátory už skoro nejsou. Nebo se prodávají dovezené respirátory z Francie. Cena 10 respirátorů 5000 Kč apod. ;-D Respirátor ffp3 se přitom původně dal sehnat pod 200 Kč za kus (někdy za víc, podle výrobce a prodejce). Cena je tvořena poptávkou a nabídkou. Když je něčeho málo a chce to moc lidí, jeto výhodný obchod.

1 0
možnosti
FV

Je dobře, že máme výrobu zdravotnických pomůcek pod lokálně a pod lokálním majitelem R^ Nejsme tudíž závislí na cizích firmách případně firmách s cizími majiteli, když Klausovci většinu podniků rozdali, takže třeba farmaceutické výrobky se musí dovážet nebo jsme závislí na rozhodování cizích majitelů (např. Zentivu pohlcená Sanofi).

Jen aby měl ten výrobní repertoár dostatečně flexibilní, protože respirátory jsou módní záležitost a po odeznění c-virové mánie o ně skokově upadne zájem.

5 1
možnosti
JG

Nemáte pravdu v tom, že se respirátory nenosí. To jen Češi jsou poněkud zaostalí jako potomci minulého sovětského českosovenského zločineckého socialistického režimu.

1 5
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 0
možnosti
JG

Vy nepoužíváte kondom? No jo, vy jste věrný, stará škola. To se už nějak nenosí, vy kondom nepotřebujete.;-D

1 0
možnosti
TK

Teď by chtělo to ty statisíce "chrlit" týdně. Jenže za pár měsíců by ty mašiny už zase třeba stály. Na druhou stranu si umím představit, že je to v zájmu státu a že by jim na to tedy mohl přispět.

1 0
možnosti