ilustrační snímek

ilustrační snímek | foto: Profimedia.cz

Zlodějka mužům nabízela sex, okrádala je během pohlavního styku

  • 30
Sedmkrát odsouzená recidivistka se na Teplicku zaměřila na sexuchtivé muže a při pohlavním styku je okrádala. Obírala ale i důvěřivé důchodce, kterým nabízela, že jim pomůže s taškami. Nyní jí hrozí až tříleté vězení.

„V půlce května žena oslovila v Trnovanech muže s nabídkou sexu a začala ho osahávat, přitom mu z kapsy vytáhla šest tisíc a z místa odešla,“ popsal jeden z případů mluvčí teplické policie Daniel Vítek.

„O dva týdny později si vyhlédla další oběť a s mužem se dohodla na sexu za úplatu, během pohlavního styku mu pak z peněženky bundy, kterou měli pod sebou, odcizila dvanáct tisíc,“ uvedl dále Vítek.

„Dalšího muže si vyhlédla o dva dny později. Nastoupila k němu do auta a scénář se opakoval, během sexu mu z peněženky uložené v autě nepozorovaně ukradla skoro osm tisíc,“ dodal policejní mluvčí s tím, že v minulosti sedmkrát odsouzená recidivistka se ke krádežím přiznala a je vyšetřována na svobodě.

Sedmatřicetiletá žena však má ze sebou ještě více krádeží. „Je podezřelá, že v polovině prosince oslovila starší ženu s nabídkou, že jí pomůže s taškami. Podezřelá ji cestou objala a z kapsy bundy jí vytáhla peněženku, ze které jí nepozorovaně vzala deset tisíc korun,“ sdělil Vítek.

Podobný trik zlodějka zopakovala koncem března. „Na ulici oslovila staršího muže a nabídla se, že mu pomůže odnést domů tašky s nákupem. Důvěřivec souhlasil, když přišli k němu do bytu, pozval ji na víno a žena ho požádala o stokorunu,“ uvedl mluvčí.

„Muž u sebe neměl peníze, a tak se vydali k bankomatu, kde vybral hotovost a ženě dal sto korun. Zlodějka využila jeho podnapilosti a pomocí jeho platební karty se opakovaně pokusila z bankomatu vybrat několikatisícové částky, kvůli malému zůstatku se jí to ale nepodařilo. Kartu mu pak nevrátila a tentýž den večer mu z účtu vybrala dva tisíce,“ doplnil Vítek.