Auto sloup doslova obmotalo.

Auto sloup doslova obmotalo. | foto: www.hasicirumburk.cz

Dva mladí muži zemřeli po nárazu do sloupu. Auto ho doslova obmotalo

  • 241
Dva mladí muži zemřeli poté, co osobním autem narazili do sloupu elektrického vedení. Nehoda se stala dnes brzy ráno v Jiříkově na Šluknovsku.

Nehoda se stala kolem páté hodiny. „K nehodě došlo v Rumburské ulici v Jiříkově. Řidič osobního vozidla vjel z dosud nezjištěné příčiny mimo komunikaci, kde narazil do sloupu,“ řekl severočeský policejní mluvčí Daniel Vítek s tím, že okolnosti nehody policie nyní vyšetřuje.

Další podrobnosti, například přesný věk zemřelých, zatím s ohledem na pozůstalé nechtěl uvést.

„Bohužel utrpěli velmi vážná zranění, a i přes veškeré úsilí posádek záchranářů na místě zemřeli,“ sdělil mluvčí záchranné služba Prokop Voleník.

Na snímcích je patrné, že auto skončilo zcela zdemolované.

Na místě zasahovaly tři hasičské jednotky. Jejich příslušníci museli mimo jiné podepřít sloup, u kterého hrozil pád.

„Zasahující hasiči zahájili za asistence zdravotní záchranné služby vyprošťovací práce pomocí hydraulického nářadí jedné těžce zraněné osoby, která však následně následkům svých zranění na místě podlehla. Druhý člen posádky podlehl svým zraněním ještě před příjezdem jednotek integrovaného záchranného systému,“ uvedl mluvčí hasičů Milan Rudolf.

Jiříkov

Jiříkov

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz

,