Diskuze

Na sídlišti Janov osiřel už osmý panelák, místo bydlení se tu točí porno

Na litvínovském sídlišti Janov nedávno přibyl už osmý zcela prázdný panelák. Bez obyvatel je nově dvouvchodový šestipodlažní objekt v Sadové ulici označovaný jako blok F2. Některé zdejší zdevastované domy našly nečekané využití. Vzniklo v nich několik videí pro dospělé.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jojo, to demoluji Sámo a Seto.

1 0
možnosti

Jak je to možné ? Ani divá zvěř si nezničí sama sobě pelech . To je neskutečné co je to za svoloč neváží si sami sebe nejraději by se váleli v hnoji.

1 0
možnosti

Protože té zvěři nikdo nový nedá...

1 0
možnosti

Odkaz na ty videa budou?

1 0
možnosti

czechgypsies.com, přeji příjemné pokochání se

1 0
možnosti

Právě čtu Pedagogickou poemu od Makarenka, už poněkolikáté, jak se potýkali v porevolučním Sojuzu s bosáky. Krásný román. Jedna kapitola popisuje nového člena Kolonie jako černookého s jistou příměsí cikánské krve, neboť kudy prošel, tam něco zmizelo. Třeba i nepotřebného. On sám se hájil tím, že za to nemůže, že ruce to dělají ze své vůle. Nakonec ho vyloučili pro nepřevychovatelnost. R^:-P

1 0
možnosti

A sedm rodin se nastěhovalo do blízkých domů - řečeno s ledovým klidem v době, kdy mladé rodiny živoří kvůli splácení hypoték na bydlení...

4 0
možnosti

To je zvláštne: u nás máme rovnaký typ panelákov a vôbec nie sú "vybydlené".Práve naopak, zrekonštruované a s novou fasádou. Asi ich stavali inou technológiou... :-)

3 0
možnosti

Koukal jste na Luniku? ;)

0 0
možnosti

P14e21t72r 89F29i74a14l33a

2. 2. 2019 21:15

A nebylo by normálnější trochu menší televizi a k tomu nějaký ten kýbl barvy, váleček a nějaké ty hadry a čistící prostředky na úklid?

1 0
možnosti

P67e98t12r 98F68i71a36l60a

2. 2. 2019 21:07

Asi to v Kralupech postavili nějak divně

0 0
možnosti

Koukam, ze pochopit vznik gheta a postupny zanik panelaku je pro mistni dost slozite?

Kdoze vladtni ty byty a nestara se o ne a stehuje si tam socky, aby mohl dostat vyssi najem? Takze problem neni najemnik, ale majitel, ktery se neumi nebo nechce starat o nemovitost, ale chce jen inkasovat.

1 0
možnosti

J84a27n 85L15u50k12á33š

5. 2. 2019 14:17

To jsem si driv myslel taky, ale on to zas takovej kseft neni.

V teto lokalite lepsi najemniky nesezenete, jelikoz nikdo normalni tam bydlet nechce. Byt koupite za levno, Z najmu obvykle dostanete jen to procento, co tvori prispevek na bydleni, ktery UP posle primo vam (Tusim, ze je to 80% najmu.). Ten zbytek zpravidla z najemniku nevyrazite + tam nastavaji takova specifika, ze se najemnici najednou z niceho nic vypari, obcas i s nejakym vybavenim bytu typu vodomery, radiatory a nahradu z nich nevymuzete. Pri te prilezitosti vam neznami pachatele vas byt zaplni odpadky, rozbiji okna atp., pri smule vam to dokonce vyhori.

Ve vysledku vas ten levny byt vyjde docela draho.

0 0
možnosti

Lidé se odstěhovali do Anglie

......tam musí mít radost

1 0
možnosti

Nevím, jestli radost, ale Britové jsou uřčitě menší xenofobové než Češi.

0 2
možnosti