Na Litoměřicku narazilo auto do stromu. Dva lidé nepřežili, ženu operovali

  • 25
Dva lidé zemřeli a jedna žena utrpěla vážná zranění při dopolední dopravní nehodě na Litoměřicku. Jeli v autě, které narazilo do stromu. Silnice byla až do podvečera zavřená.

Nehoda se stala krátce před 11. hodinou na silnici II. třídy u Mšeného-lázní, části Vrbice.

„Dvě osoby na místě zemřely. Osobní vozidlo z nezjištěných příčin vyjelo mimo komunikaci a narazilo do stromu,“ informovala policie na Twitteru.

Mluvčí záchranné služby Prokop Voleník uvedl, že dalšího člověka s velmi těžkým zraněním, takzvaným polytraumatem, odvezl vrtulník do ústeckého traumacentra.

„Účastnice nehody byla do Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem dopravena se zraněními ohrožujícími na životě. Utrpěla otřes mozku, velké množství zlomenin a oboustranný pneumotorax. Stav pacientky si vyžádal okamžitý operační zákrok,“ sdělil Ivo Chrástecký, mluvčí Krajské zdravotní pod níž Masarykova nemocnice patří.

Silnice je uzavřena od křižovatky na obec Ředhošť po křižovatka na obec Radešín.

„K dopravní nehodě vyjely tři jednotky z Ústeckého kraje a dvě ze Středočeského kraje. Na místo také vyletěly dva vrtulníky, jeden z Ústí nad Labem a druhý z Prahy,“ sdělil mluvčí ústeckých hasičů Lukáš Marvan.

Silnice byla uzavřena do 17 hodin. 

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz