náhledy
Míchání čokolády.
Autor: Iveta Lhotská, MAFRA
Marie Kozlíková s finálními výrobky
Autor: Iveta Lhotská, MAFRA
Balení čokolády.
Autor: Iveta Lhotská, MAFRA
Upražené boby putují do odslupkovacího stroje, kde se oddělí slupka od tvrdého jádra.
Autor: Iveta Lhotská, MAFRA
Jedním z výrobků jsou například čokoládová srdíčka se sušeným ovocem.
Autor: Iveta Lhotská, MAFRA
Než Václav Kozlík našel zahraniční farmy nebo obchodníky s kvalitními kakaovými boby, pro které není problém prodat třeba jenom jeden šedesátikilový pytel, napsal několik stovek e-mailů.
Autor: Iveta Lhotská, MAFRA
Václav Kozlík se se svou manželkou věnuje výrobě čokolády. Kakaové boby si nechává posílat z Brazílie, Venezuely a Madagaskaru. Do konce roku ještě přibude Peru.
Autor: Iveta Lhotská, MAFRA
Václav Kozlík při výrobě čokolády
Autor: Iveta Lhotská, MAFRA
Václav Kozlík ve své čokoládovně
Autor: Iveta Lhotská, MAFRA
Václav Kozlík, majitel ústecké firmy ManuČoko
Autor: Iveta Lhotská, MAFRA
V nabídce má ManuČoko, která výrobu rozjela před dvěma lety, zatím čtyři druhy příchutí.
Autor: Iveta Lhotská, MAFRA