náhledy
Cukrářka Klára Bucková z Teplic s vánočním dortem. Corpus Delicious.
Autor: Iveta Lhotská, MAFRA
Čokoládová mousse - Čokoládová mousse z Arriba 72% čokolády Master Martini, opilé višně uprostřed, bezlepkový brownies korpus. Zdobeno šlehaným namelaka krémem (pochází z Japonska, v překladu znamená extra sametový) ze smetany a bílé čokolády Master Martini.
Autor: Iveta Lhotská, MAFRA
Pistáciový finger - Lehký pistáciový krém ze sicilských pistácií, mandlovo/pistáciový joconde bisquit, pistáciová glassa. Zdobeno čokoládovým kolečkem a šlehaným namelaka krémem z bílé čokolády Master Martini.
Autor: Iveta Lhotská, MAFRA
Jedním z nejoblíbenějších dortíků Kláry Buckové u zákazníků je Tropicana - Vanilkový bavorský krém se středem z maracuja želé, podklad mandlová daquiose (korpus z oříšků a mandlí), glassa z maracuja pyré, zdobené kandovanou třešní naloženou v likéru Maraschino.
Autor: Iveta Lhotská, MAFRA